Το "Μαζί ή τίποτα" του σκηνοθέτη Φατίχ Ακίν απέσπασε τη χρυσή σφαίρα ξενόγλωσσης ταινίας

Δείτε τις υπόλοιπες κινηματογραφικές πρεμιέρες

Ο Φατίχ Ακίν στήνει ένα τολμηρό κοινωνικό θρίλερ, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή γυναίκα, την Κάτια, που η ζωή της καταρρέει όταν ο κουρδικής καταγωγής σύζυγός της και ο μικρός γιός της σκοτώνονται σε βομβιστική επίθεση. Προσπαθώντας να συνέλθει, βρίσκεται μάρτυρας στη δίκη δύο ύποπτων νεοναζί για τους οποίους όμως δεν υπάρχουν ατράνταχτα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Η βραβευμένη στις Κάννες Νταιάν Κρούγκερ ερμηνεύει συγκλονιστικά τον πρώτο γυναικείο ρόλο του φιλμ, ενώ στην ταινία εμφανίζεται και ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης σε μία ανατριχιαστικά πειστική ερμηνεία ενός Έλληνα ξενοδόχου.

Το γουέστερν "Ταξιδεύοντας με τον εχθρό μου" από την άλλη πλευρά αφηγείται το ιστορία του Αμερικανού λοχαγού Τζόζεφ Μπλόκερ, που συνοδεύει έναν ετοιμοθάνατο Ινδιάνο πολέμαρχο και την οικογένειά του πίσω στη γη τους, αντιμετωπίζοντας μία σειρά από θανάσιμους κινδύνους.

Το μυστικό του βασιλιά Μίδα, είναι ένα χιουμοριστικό animation γύρω από τις περιπέτειες του απολαυστικού Ισπανού Ιντιάνα Τζόουνς που επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη  εξ ίσου φορτσάτος όπως στην πρώτη του εμφάνιση το 2012 και ερωτευμένος στο φουλ.

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδες περιλαμβάνουν επίσης την ελληνική κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη  "Μαζί τα Φάγαμε"  με τον Αντώνη Καφετζόπουλο, τον Σωτήρη Kαλυβάτση, τον Κώστα Αποστολάκη και την Μπέσυ Μάλφα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top