Οδηγός διασκέδασης Star - Προτάσεις για θέατρο, σινεμά και μουσική!

Τα καλύτερα events για την εβδομάδα που έρχεται!

Κινηματογραφικές πρεμιέρες, μουσικές παραστάσεις, μπαζάρ και ξεχωριστά θεατρικά έργα περιλαμβάνει ο οδηγός ψυχαγωγίας του Star .

Η σπουδαία Νένα Μεντή δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στην παράσταση «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» στο θέατρο Χώρα σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια και… συγκινεί. Μαζί της στη σκηνή… γυναίκες που αγωνίζονται ενάντια στη φτώχια και στον θάνατο. Γυναίκες που γελάνε ,που κλαίνε και τραγουδάνε. Μάνες, κόρες και εγγονές. Μην τις χάσετε!

Το 22ο Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει! Μπροστά από το δημαρχείο της Αθήνας στήθηκαν πάγκοι γεμάτοι χιλιάδες βιβλία με τιμές που ξεκινούν από ένα ευρώ.  Με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου», το παζάρι θα λειτουργεί καθημερινά για το αναγνωστικό κοινό, με ελεύθερη είσοδο.

Έχοντας κερδίσει 4 βραβεία στις Χρυσές Σφαίρες η δραματική ταινία «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Εμπινγκ, στο Μιζούρι" έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους. Η ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Μάρτιν Μακ Ντόνα, που όπως φαίνεται θα έχει σημαντική παρουσία και στα Οσκαρ,  αναφέρεται στην αγωνιώδη προσπάθεια μιας γυναίκας να εξιχνιαστεί η υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της κόρης της σε μια μικρή πόλη της Αμερικής.

Για τους μικρούς μας φίλους, νέο animation βγήκε στα σινεμά, έχει γέλιο, περιπέτεια και γατάκια πολλά! Στην ταινία "Γατοσυμμορία, η αρχή", ο  TOP CAT  γνωστός χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων, ο κολλητός του ο Μπένι και η παρέα τους, πολεμούν γάτες και σκυλιά για να γίνουν πλούσιοι. Τα βάζουν ακόμη και με τον μεγαλύτερο κακοποιό της Νέας Υόρκης, προσπαθώντας να κλέψουν τα διαμάντια του. Η συνέχεια στη μεγάλη οθόνη....

Νοσταλγείτε την νυχτερινή Αθήνα του 60 με το γνήσιο λαϊκό τραγούδι;  Αναρωτιέστε πόσο διαφορετικά διασκέδαζε ο κόσμος εκείνη την εποχή; Στη συνοικία ασμάτων στο Petrogazi στο Γκάζι, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τον Δημήτρη Μπάση και υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο με δυνατές στιγμές συγκίνησης που θα σας μείνει αξέχαστο!

 

Ό, τι και αν επιλέξετε να περάσετε υπέροχα

Επιμέλεια παρουσίαση: Άννα Σταματιάδου  (astamatiadou@star.gr)

Facebook/Instagram Anna Stamatiadou

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top