«Μου λες Αλήθεια;»: Ξεκαρδιστική κωμωδία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «Αριστοτέλειον»

Επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη από τις 14 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου

​Μετά από δύο σεζόν τεράστιας επιτυχίας, η ξεκαρδιστική κωμωδία «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» του Florian Zeller επιστρέφει για τρίτη χρονιά, ταξιδεύοντας στη Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 1η Νοεμβρίου.

Πρόκειται για ένα έργο γραμμένο από τον πιο πετυχημένο σύγχρονο Γάλλο συγγραφέα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου.

''MOY LES ALH8EIA_'' SPYROS PAPADOPOYLOS, TAKHS PAPAMAT8AIOY, BANA RAMPOTA, NIKOLETA KOTSAHLIDOY.jpg
Το «ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;» είναι μια πανέξυπνη κωμωδία με θέμα την απιστία. Ο κεντρικός ήρωας έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του... κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα! Ψέματα έξυπνα, ψέματα χαζά, ψέματα αστεία, ευρηματικά, ψέματα αχρείαστα.... και η αλήθεια κάθεται σε μια γωνιά και κλαίει σαν την "μικρή Ελένη που δεν την παίζουν οι φιλενάδες της"... περιμένοντας να’ ρθει η ώρα της να "λάμψει".

Ναι αλλά αν λάμψει αυτή, θα σκοτεινιάσουν οι ζωές των ανθρώπων, οι οποίοι μια χαρά τα βόλευαν με τα ψέματα... ��ιότι κακά τα ψέματα, η αλήθεια πονάει!

''MOY LES ALH8EIA_'' TAKHS PAPAMAT8AIOY, BANA RAMPOTA, SPYROS PAPADOPOYLOS, NIKOLETA KOTSAHLIDOY.jpg
«Επειδή - όπως είναι φυσικό- έχουμε ασχοληθεί πολύ με το έργο, σας… προειδοποιούμε: Δεν είναι αυτό που φαίνεται! Εμείς, όσο το διαβάζαμε, τόσο μπερδευόμασταν! Δεν έχουμε καταλήξει πότε λένε αλήθεια, πότε ψεύδονται ή αν εννοούν αυτά που λένε οι ήρωες που ενσαρκώνουμε! Αυτή ήταν άλλωστε εξαρχής η πρόθεση του συγγραφέα. Υπονοούμενα, αφαιρετικός λόγος, παιχνίδι με τη λογική, τίποτα δεν μπαίνει στη θέση του, καμία παρεξήγηση δεν λύνεται, ένα finale μετέωρο- καμία σχέση με happy end- και όποιος κατάλαβε- κατάλαβε!» λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Μετά τις παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου θα παρουσιάσει από τον Νοέμβριο την παράσταση για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Κάππα.

''MOY LES ALH8EIA_'' BANA RAMPOTA, SPYROS PAPADOPOYLOS, NIKOLETA KOTSAHLIDOY_1.jpg

ΠΑΙΖΟΥΝ :

Σπύρος Παπαδόπουλος, Τάκης Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα, Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο κύριος με το σμόκιν, Στέλιος Πέτσος

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Σκηνοθεσία : Σπύρος Παπαδόπουλος

Μετάφραση : Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Σκηνικά : Γιώργος Γαβαλάς

Κοστούμια : Μάκης Τσέλιος

Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ

Μουσική : Παναγιώτης Τσεβάς

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top