Συναυλία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα

Δύο χρόνια από τη δολοφονία του

Συναυλία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα
Με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ,την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί μια μεγάλη συναυλία στο Σκοπευτήριο Καισαριανής, στο πλαίσιο του 3ου μουσικού φεστιβάλ «Rap Monsters Festival», διοργάνωση την οποία είχε ξεκινήσει ο ίδιος ο αδικοχαμένος μουσικός τρία χρόνια πριν.

Θα λάβουν μέρος οι καλλιτέχνες :12ος Πίθηκος, Μέγας, Τοτέμ, Wrongface, Ορθολογιστές, Flowjob, Μυστική Συνταγή, MC Yinka, JK1 & Eversor, Λύκος, X-KAPE.

Με αυτό τον τρόπο η ραπ κοινότητα αποτίει έναν φόρο τιμής στον Killah P, όπως ήταν γνωστός, κρατώντας τη μνήμη του ζωντανή.

Η ανακοίνωση από την πλευρά των διοργανωτών αναφέρει: «Το συγκεκριμένο μουσικό φεστιβάλ δεν συνδιοργανώνεται με κανένα πολιτικό σχήμα, αφού εξ αρχής δεν είχε ποτέ πολιτικό χαρακτήρα, αλλά σκοπός του ήταν να αναδείξει την ραπ κοινότητα και κουλτούρα μέσω της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η μόνη πολιτική θέση που αποκτά φέτος το φεστιβάλ, οφείλεται στον τρόπο που χάθηκε ο άνθρωπος που το ξεκίνησε και είναι η προσπάθεια να γίνει πλήρως κατανοητό σε όλη την κοινωνία και ειδικά στους νέους ανθρώπους, πως οι δολοφόνοι του Παύλου, δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτούς που πριν λίγες δεκαετίες δολοφονούσαν μαζικά ανθρώπους για κάποια δήθεν "ανώτερη ιδέα". Αυτό ονομάζεται φασισμός. Και ο λαός μας δεν ξεχνά. Ελπίζουμε ούτε οι δικαστές που τους δικάζουν αυτές τις ημέρες».

Η εκδήλωση ,στην οποία θα παρίσταται και η οικογένεια του Παύλου Φύσσα ,αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 μμ ,ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν τόσο από το μπαρ όσο και από την πώληση αναμνηστικού t-shirt ,θα διατεθούν προκειμένου να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ,τα οποία θα σταλούν στα σημεία υποδοχής μετανα��τών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top