Προβολές ταινιών animation μικρού μήκους στο «Φουγάρο» του Ναυπλίου

Ένα τριήμερο προβολών

​Ένα τριήμερο προβολών ταινιών animation, μικρού μήκους, από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, παρουσιάζει στο κοινό του Ναυπλίου το Ευρωπαϊκό Κέντρο Κινουμένων Σχεδίων σε συνεργασία με τον πολιτιστικό χώρο «Φουγάρο».

Οι ταινίες που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Animation της Αθήνας, καθώς και ένα πανόραμα ταινιών animation μικρού μήκους από την Πολωνία, που βραβεύτηκαν από το κοινό το 2014 και το 2015, φιλοξενούνται στους κήπους του «Φουγάρου» για τρεις ημέρες (31 Ιουλίου, 1 & 2 Αυγούστου) γνωριμίας και, γιατί όχι, μύησης στο ξεχωριστό αυτό καλλιτεχνικό σύμπαν.

Το συνολικό πρόγραμμα του τριημέρου καταγράφει τις σύγχρονες αισθητικές και θεματικές τάσεις, τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της νέας γενιάς δημιουργών, καθώς και την εξέλιξη των τεχνικών στο χώρο του animation, όπου η χρήση των νέων τεχνολογιών συμβάλλει τα μέγιστα στην αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

Το πρόγραμμα προτείνεται για εφήβους, νέους και ενηλίκους. Οι περισσότερες από τις ταινίες που θα προβληθούν δεν έχουν διάλογους. Ωστόσο, όσες έχουν, συνοδεύονται από αγγλικούς υπότιτλους.

Περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών στο http://athensanimfest.eu/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top