Μυτιλήνη: Επαναλειτουργεί το μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Teriade!

Ανακαινισμένο πλέον ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο του νησιού

Το διοικητικό συμβούλιο του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης Teriade της Μυτιλήνης, ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του μετά την πρόσφατη ανακαίνιση.
Βέβαια, λόγω της υποστελέχωσης του, το Μουσείο θα είναι ανοιχτό μόλις δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 14:00). Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η καθημερινή λειτουργία του Μουσείου θα επιτευχθεί μόνο όταν αυτό στελεχωθεί με το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας.
«Είναι γνωστό ότι λειτουργούμε με δύο φύλακες και ότι ζητάμε εδώ και καιρό την ενίσχυσή μας σε προσωπικό. Χωρίς να έχουμε ακόμα μία ένδειξη ανταπόκρισης από τους αρμοδίους. Παρόλα αυτά, το ΔΣ πήρε μία απόφαση για να ανοίξει ξανά τις πόρτες του το Μουσείο», δήλωσε ο διευθυντής του Μουσείου, Κώστας Μανιατόπουλος και συμπλήρωσε «Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά τονίζω ότι αν δούμε ότι δεν βγαίνει ακόμα και αυτό το πρόγραμμα λειτουργίας και διαπιστώσουμε ότι υπάρχει ζήτημα ασφάλειας, θα ξανακλείσουμε».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top