Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ελληνικής κωμωδίας «Λούνα Μπαρ»

Στους κινηματογράφους από το Φθινόπωρο

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ελληνικής κωμωδίας «Λούνα Μπαρ»

Μια νέα φιλόδοξη ελληνική ταινία βρίσκεται αυτή την περίοδο σε φάση γυρισμάτων…. Το «Λούνα Μπαρ» σε σενάριο της Ειρήνης Λουκάτου και σκηνοθεσία Σπύρου Μιχαλόπουλου είναι μια κωμωδία με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κώστα Αποστολάκη, Τονυ Δημητρίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Λήδα Ματσάγγου κ.α.

Luna Bar 6.jpg

Σε ρόλο – έκπληξη ο Τρύφωνας Καρατζάς που επιστέφει μετά από πολύ καιρό στην μεγάλη οθόνη. Το φιλμ εστιάζει στα μικρά που μας μοιάζουν μεγάλα αλλά και στα μεγάλα που πολλές φορές είναι μικρά.

Αδιέξοδες σχέσεις, έρωτες που ‘σημαδεύουν’, αναποδιές, εξομολογήσεις και φυσικά πάντα παρούσα η ελπίδα που δίνει φως στα όνειρα…Οι ζωές των ηρώων ξεδιπλώνονται σε ένα μπαρ εκεί που όλοι θα βρεθούν είτε από επιλογή ή από σύμπτωση.

Luna Bar 10.jpg

Μέσα από την ματιά ενός σερβιτόρου που όλα τα βλεπει και όλα τα ακούει θα γνωρίσουμε τους θαμώνες του «Λουνα Μπαρ»... Δυο γυναίκες που μέσα στην ασυνεννοησία τους συνεννοούνται, δύο άντρες που ανταγωνίζονται στο ποιος περνάει χειρότερα στη ζωή του λόγω «ανατομικών προβλημάτων», ένα νεαρό ζευγάρι στο πρώτο ραντεβού, μια δήθεν αποφασισμένη να χωρίσει γυναίκα, ένας νευρασθενικός άντρας που απαιτεί από την πρώην του να μείνουν φίλοι, μια κοπέλα που θέλει να κλέψει… δύο καρέκλες γιατί ταιριάζουν με το σαλόνι της, ένας εργασιομανής που αρνείται να δεχτεί ότι τον έχουν απολύσει, έναν εμμονικός που πηγαίνει πρώτη φορά σε μπαρ, έναν «προφήτης», μια δυναμική κοπέλα που θέλει την ησυχία της, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που μπαίνει στο μπαρ κατά λάθος, μια παρέα που ψάχνει να βρει τα μυστικά της ζωής, ένας αλκοολικός ανθοπώλης που πίνει τα ποτά των πελατών, δύο αλλόκοτοι τύποι που… επικοινωνούν τηλεπαθητικά. Όλη αυτή την περίεργη ορχήστρα χαρακτήρων και καταστάσεων συμπληρώνουν η ιδιοκτήτρια του μπαρ, ο μάγειρας και ο μπάρμαν.

Luna Bar 1.jpg
14 ιστορίες που ίσως σε κάποια από αυτές ο θεατής της ταινίας θα αναγνωρίσει κάτι από τον εαυτό του… Η σπονδυλωτή all star cast κωμωδία "Λούνα Μπαρ" αναμένεται από τον Φθινόπωρο στους κινηματογράφους!

* Φωτογραφίες: Γιάννης Κωσταβάρας

ρρρσ.jpg

Ρεπορτάζ:Έλγκα Νταϊφά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top