Διήμερο Street Art Festival στη Θεσσαλονίκη

Θα διαρκέσει έως την Τρίτη 16 Ιουνίου

Ένα διήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ για τη νεολαία, με δεκάδες καλλιτεχνικά και εναλλακτικά αθλητικά δρώμενα, το οποίο φιλοδοξεί να καταστεί το μεγαλύτερο πολυγεγονός των Βαλκανίων, θα φιλοξενήσει σήμερα, Δευτέρα και Τρίτη 16 Ιουνίου η ΔΕΘ – Helexpo. Πρόκειται για το Street Art Festival (SAF), μια πρωτοβουλία νέων καλλιτεχνών που πρωτοπαρουσιάστηκε στην Θεσσαλονίκη το 2013, προσφέροντας βήμα έκφρασης και προβολής σε νέους καλλιτέχνες.

Στο διήμερο αυτό καλλιτεχνικό πολυγεγονός θα παρουσιάζονται στους χώρους της ΔΕΘ από το πρωί (10.00) μέχρι το βράδυ (01.00) συναυλίες, street art εικαστικές παρεμβάσεις, graffiti, χορός, μουσικά εργαστήρια, από 200 καλλιτέχνες.

Πάνω από 20 ώρες ζωντανής μουσικής με συγκροτήματα που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά, πάνω από 40 καλλιτέχνες graffiti σε 100 τ.μ. τοίχου, σεμινάρια και workshops για κόμικς, animation, DJ Scratching, Skate, BMX, παρουσίαση του 3D pen, σεμινάρια χορού, βραβευμένες χορογραφίες στο πλαίσιο ενός live dance show, κ.α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top