«Φωνές μείζονες σε φως έλασσον» στην Κ��ντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων

Την Δευτέρα 4 Μαϊου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων οργανώνει, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, αφιέρωμα σε μεταπολεμικούς συγγραφείς με σκοπό να φωτιστεί το έργο πεζογράφων που σημάδεψαν μια εποχή.

Το αφιέρωμα με τίτλο «Φωνές μείζονες σε φως έλασσον» εστιάζει στο έργο των Γιώργου Ιωάννου, Μάριου Χάκκα, Δημήτρη Χατζή, Τατιάνας Γκρίτση-Μιλλιέξ, Ανδρέα Φραγκιά και Άρη Αλεξάνδρου.

Ήδη παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τα αφιερώματα στους Γιώργο Ιωάννου, Μάριο Χάκκα, Δημήτρη Χατζή και Τατιάνα Γκρίτση-Μιλλιέξ, ενώ το πέμπτο, στον Ανδρέα Φραγκιά, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαΐου, στις 7μ.μ.

Για τον συγγραφέα και το έργο του θα μιλήσουν οι Μαίρη Μπελογιάννη, Μαρία Πεσκετζή και Κώστας Ακρίβος.
Αποσπάσματα του έργου της θα διαβάσουν οι Λαρίσα Βέργου και Αννίτα Δεκαβάλλα.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται στο ευρύτερο κοινό και περιλαμβάνουν ομιλίες από έγκριτους μελετητές, αναγνώσεις αποσπασμάτων από ηθοποιούς και προβολή επιλεγμένου οπτικοακουστικού υλικού.

Ο εαρινός κύκλος εκδηλώσεων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 με μια βραδιά λόγου και μουσικής στον κήπο της βιβλιοθήκης με τη συμμετοχή της Big Band του Δήμου Αθηναίων.


Τελευταία εκδήλωση
Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Άρης Αλεξάνδρου
Ομιλητές: Θανάσης Μήνας, Νίκος Ξένιος, Δημήτρης Αγγελής, Κώστας Σπαθαράκης
Διαβάζει η Κάτια Γέρου


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη
:
Δομοκού 2, Σταθμός Λαρίσης
Τηλ.: 210-8810884, 210-8846011

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top