Ματαιώνονται οι παραστάσεις της Κυριακής στο ΚΘΒΕ

Για την Κυριακή 15 Μαρτίου

Νέα ματαίωση όλων των παραστάσεων του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) προκαλεί η στάση εργασίας που κήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Πάσης φύσεως για την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαρτίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στην καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Το ΚΘΒΕ σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Λόγω στάσεων εργασίας του Σωματείου Εργαζομένων Πάσης Φύσεως του ΚΘΒΕ, δεν θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15/3/2015 οι παραστάσεις στις σκηνές του ΚΘΒΕ.

Το
Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος λόγω στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Πάσης Φύσεως του ΚΘΒΕ, για την Κυριακή 15/3/2015, ανακοινώνει ότι δε θα πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις την ημέρα αυτή.

Το ΚΘΒΕ δίνει τη δυνατότητα της επιστροφής ή αλλαγής των εισιτηρίων, που έχουν ήδη εκδοθεί. Το χρονικό διάστημα εξαργύρωσης ή αλλαγής των εισιτηρίων ορίζεται από την επομένη της απεργίας 17/3 έως τις 22/3.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2315 200200


Οι παραστάσεις που ματαιώνονται είναι:

  • «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες» στο Βασιλικό Θέατρο
  • «Δον Ζουάν» στο Βασιλικό Θέατρο
  • «Σερσέ Λα Φαμ» στη Σκηνή Σ. Καραντινός της Μονής Λαζαριστών
  • «Ωχ τα νεφρά μου» στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
  • «Παράνομη οδήγηση» στο νέο Υπερώο ΕΜΣ».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top