Εσπασαν τα ταμεία οι «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»!

Είναι η 21η ταινία που έκανε το πιο δυναμικό ντεμπούτο στην ιστορία όλων των εποχών

Εσπασαν τα ταμεία οι «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»!

​Μπορεί η ταινία της της Σαμ Τέιλορ – Τζόνσον «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» («Fifty Shades of Grey») να δέχτηκε αρνητικές κριτικές… όμως έσπασε τα ταμεία, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε!

Συγκεκριμένα, στο διεθνές Box Office κατάφερε να κάνει εισπράξεις 239.7 εκατομμυρίων δολαρίων σε όλες τις χώρες προβολής της. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νούμερο, αν σκεφτεί κανείς πως η ταινία κόστισε μόλις 40 εκατομμύρια δολάρια.

Η ταινία κατάφερε να κάνει μόνο στην Αμερική, εισπράξεις 81.670.000 δολαρίων σε διάστημα 3 ημερών σημειώνοντας ρεκόρ! Είναι η 21η ταινία που έκανε το πιο δυναμικό ντεμπούτο στην ιστορία όλων των εποχών και η πρώτη για το 2015.

Στη χώρα μας, οι «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» «έσπασαν» επίσης τα ταμεία, καθώς η προπώληση των εισιτηρίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εκτιμάται ότι εκδόθηκαν περίπου 30.000 εισιτήρια.

Η ταινία είναι βασισμένη στο πρώτο βιβλίο της ομώνυμης τριλογίας της Ε. Λ. Τζέιμς, που έχει γίνει best seller και έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ κυκλοφορίας, ενώ έχει μεταφραστεί σε 51 γλώσσες.

Στη μεγάλη οθόνη, η Ντακότα Τζόνσον (κόρη της Μέλανι Γκρίφιθ και του Ντον Τζόνσον) και ο Τζέιμι Ντόρναν, πλαισιωμένοι α��ό τους Ρίτα Όρα και Μάρσα Γκέι Χάρντεν, ξετυλίγουν την αισθησιακή ιστορία ενός εξτρεμιστικά ηδονικού και απλησίαστου συναισθηματικά δισεκατομμυριούχου και μιας αθώας και άπειρης ερωτικά κοπέλας, η οποία εκπαιδεύεται στην παραβίαση των σεξουαλικών ορίων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top