Το παζάρι βιβλίου έρχεται ξανά στην πλατεία Κοτζιά

Από τη Κυριακή 15 Φεβρουαρίου ως τις 6 Μαρτίου

Η πλατεία Κοτζιά υποδέχεται και πάλι το Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνεται φέτος για 19η φορά, με κεντρικό σύνθημα «Δικαίωμα στην Ανάγνωση».
Από την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και για 20 μέρες, μέχρι τις 6 Μαρτίου, χιλιάδες βιβλιόφιλοι δίνουν σημείο συνάντησης στην πλατεία, όπου πραγματοποιείται το μεγαλύτερο παζάρι βιβλίου στην Ελλάδα.
Στην γνώριμη μεγάλη λευκή τέντα με τα ξύλινα πατώματα, μεγάλοι και μικροί θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν στους πάγκους, σπάνιους τίτλους βιβλίων, καινούριους και παλιούς μεταξύ πεντακοσίων χιλιάδων βιβλίων από 153 εκδότες (μέλη του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και του Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών).
rukrukrk.jpg
Οι τιμές των βιβλίων είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, αφού θα πέσουν έως και 70% και θα έχουν σημείο εκκίνησης τα 50 μόλις λεπτά. Το παρών δίνουν εκδοτικοί οίκοι που καλύπτουν διαφορετικά αναγνωστικά γούστα όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.
Το παζάρι θα είναι ανοιχτό καθημερινά και το Σάββατο και Κυριακές από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top