Είναι επίσημο: Η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη διεθνών και ελληνικών κόμικς

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου

Η πρώτη δανειστική βιβλιοθήκη διεθνών και ελληνικών κόμικς είναι γεγονός. Πρόκειται για την Athens Comics Library, που προσφέρει πρόσβαση σε 2.000 τίτλους κόμικς όλων των ειδών (ευρωπαϊκά, αμερικανικά, manga κ.ά.) για όλες τις ηλικίες.

Στους χώρους της θα διενεργούνται εκθέσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις και σεμινάρια (απευθυνόμενα σε εκπαιδευτικούς και κοινό) με στόχο την ενημέρωση, τη δημιουργική αλληλεπίδραση και την εξοικείωση των ενδιαφερομένων, αποτελώντας χώρο συνάντησης για την εγχώρια κοινότητα δημιουργών κόμικς.

Η Athens Comics Library αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας δύο ομάδων με πλούσια πολιτισμική ιστορία, της Comicdom Press και της Impact Hub Athens.

Τα επίσημα εγκαίνια της πρώτης δανειστικής βιβλιοθήκης διεθνών και εγχώριων κόμικς θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου (ώρα 20:00) στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή).

Σύντομα θα είναι εφικτή και η διαδικτυακή πρόσβαση στη συλλογή της βιβλιοθήκης στην επίσημη ιστοσελίδα της athenscomicslibrary.gr.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top