«Γερμανοί Ρομαντικοί» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Πριν από τη συναυλία θα πραγματοποιηθεί (στις 19:45) δωρεάν εισαγωγική ομιλία

«Γερμανοί Ρομαντικοί» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μια ξεχωριστή συναυλία με τίτλο «Μοναχικές Φυσιογνωμίες» πραγματοποιεί, απόψε, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά συναυλία του φετινού θεματικού της κύκλου «Γερμανοί Ρομαντικοί», περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμα, εκτός από το έργο του Στράους, το «Τρίτο κοντσέρτο για πιάνο» του Μπετόβεν. Η συναυλία πραγματοποιείται με σολίστ τον πιανίστα Απόστολο Παληό και υπό τη μουσική διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή.

Ο τίτλος της παράστασης «Μοναχικές Φυσιογνωμίες», δεν είναι τυχαίος, καθώς η βαθιά σκέψη και το μεγάλο ταλέντο συμβαδίζουν συχνά με το αίσθημα της μοναξιάς και της κατ΄ επιλογήν απομόνωσης για μεγάλες περιόδους.

Μία τέτοια περίπτωση, εξάλλου, ήταν ο απόμακρος Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, αλλά και ο ανώνυμος «ήρωας» που οραματίζεται ο Ρίχαρντ Στράους στο συμφωνικό του ποίημα «Η ζωή ενός ήρωα», προβάλλοντας σε αυτόν τον ίδιο του τον εαυτό.

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήριά του από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ πριν από τη συναυλία θα πραγματοποιηθεί (στις 19:45) δωρεάν εισαγωγική ομιλία, για τους κατόχους εισιτηρίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 25 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη), 15 ευρώ (ζώνη Α), 10 ευρώ (ζώνη Β+Γ), 5 ευρώ (εκπτωτικό).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top