ΔΕΙΤΕ τον μουσικό από τον Βόλο που «φλερτάρει» με το Όσκαρ!

Ποιός είναι ο Αλέξανδρος Λαδόπουλος που διεκδικεί χρυσό αγαλματίδιο

ΔΕΙΤΕ τον μουσικό από τον Βόλο που «φλερτάρει» με το Όσκαρ!

​Με ρίζες από… τον Βόλο ενδέχεται να είναι ένα από τα φετινά βραβεία Όσκαρ, καθώς ο ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά είναι υποψήφιος στην κατηγορία της μουσικής!

Ο Αλέξανδρος Λαδόπουλος, όπως είναι το πατρικό του όνομα, κατέκτησε το Hollywood με τις συνθέσεις του και έχει γράψει μουσική σε περισσότερες από 70 ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές. Αν και έχει προταθεί πέντε φορές για Όσκαρ («Η Βασίλισσα», «Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», «Fantastic Mr Fox», «Ο Λόγος του Βασιλιά» και «Philomena»), δεν έχει καταφέρει να πάρει το χρυσό αγαλματίδιο.

Στις φετινές υποψηφιότητες, ο ταλαντούχος μουσικός, που ζει και δημιουργεί στο Παρίσι, διεκδικεί το Όσκαρ για τις δουλειές του στις ταινίες «The Grand Budapest Hotel» και «The Imitation Game». με την πρώτη να θεωρείται φαβορί.

«Μεγάλωσα με Ξαρχάκο, Βαμβακάρη, Θεοδωράκη και Χατζηδάκι. Χρησιμοποιώ ελληνικούς ρυθμούς, όπως το ζεϊμπέκικο», έχει δηλώσει στο Star ο καταξιωμένος και πολυβραβευμένος συνθέτης, μιλώντας για τις μουσικές επιρροές του.

Όσο για τις αδυναμίες του;
Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο Star, είναι η φέτα, το γιαούρτι και τα μπακλαβαδάκια, τα οποία φροντίζει να αγοράζει κάθε Κυριακή!

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top