Μια βόλτα στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη»

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνει ο Οργανισ��ός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στα Μουσεία του με σκοπό τη μάθηση και τη δημιουργία μέσα από τη συμμετοχή σε ψυχαγωγικά δρώμενα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στις 11π.μ., στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια «Μια βόλτα στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης Αγγελική Χατζημιχάλη».

Πρόκειται για ένα νέο πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μουσειακής αγωγής για οικογένειες στο Μουσείο Λαϊκής
Tέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», με τα οποία ο Οργανισμός υπόσχεται να ομορφύνει τα Σαββατοκύριακα μικρών και μεγάλων. Μέσα από εκπαιδευ��ικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που επινόησαν οι εξειδικευμένες μουσειοπαιδαγωγοί του Μουσείου (προβολές, εικαστικές δραστηριότητες, διαδραστικά παιχνίδια κ.λ.π.), οι συμμετέχοντες παίρνουν πληροφορίες για τη ζωή και το έργο της Αγγελικής Χατζημιχάλη, μυούνται στα μυστικά της ελληνικής λαϊκής τέχνης και κάνουν ένα μαγικό ταξίδι στο χρόνο και τον πολιτισμό.

Η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα μουσειακής αγωγής είναι δωρεάν και τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ.: 210 3243987.

μο.jpgΜουσείο Λαϊκής Τέχνης & Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη»:

Αγγ. Χατζιμηχάλη 6, Πλάκα, τηλ.: 210 3243987
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 09:00-19:00, Σάββατο & Κυριακή 09:00-14:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top