Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα της παράστασης «Ήρωες»

Πολλά θεατρικά έργα συνεχίζονται για δεύτερη σεζόν

Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα της παράστασης «Ήρωες»

Πριν από λίγες ημέρες η θεατρική παράσταση «Ήρωες» έκανε πρεμιέρα στο «Μικρό Παλλάς» και πολλοί εκπρόσωπου της εγχώριας showbiz έδωσαν το «παρών».

eleo.jpg
Η Νατάσα Μποφίλιου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ελένη Κουρτίδου, η Τάμτα, η Θεοφανία Παπαθωμά με τον Γρηγόρη Πετράκο, η Σοφία Φαραζή, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Μαρία Καβογιάννη, αλλά και Καίτη Κωνσταντίνου ήταν ορισμένοι από τους celebrities που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τον Θανάση Αλευρά και τους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης.

mpourd.jpg

Από την άλλη πλευρά, στο ίδιο θέατρο γέλιο αλλά και προβληματισμό προφέρουν οι Γιάννης Ζουγανέλης, Θοδωρής Αθερίδης ... Λευτέρης Ελευθερίου και οι υπολοιποι συντελεστές στην παράσταση: «Πράματα και θάματα».

natasa.jpg

Σε μια δύσκολη εποχή φαίνεται πως το θέατρο είναι αγαπημένη συνήθεια αφού πολλές είναι και οι παραστάσεις που συνεχίζουν για δεύτερη σεζόν, όπως το «Toc Toc».

petrakos.jpg
Σε αυτό το έργο βλέπουμε τον Κώστα Σπυρόπουλο, την Ματθίλδη Μαγγίρα και τέσσερις ακόμη γνωστούς ηθοποιούς στο γραφείο ενός διάσημου ψυχολόγου. Οι καταστάσεις και οι διάλογοι είναι ξεκαρδιστικοί...��

sofiaaa.jpg
synatsa.jpg
tamtaaa.jpg

uanasis.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top