Ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει την παράσταση «Γκαγκαντίν- Οι γενναίοι της νύχτας»

Mαζί οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης και Σάκης Μπουλάς

Ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει την παράσταση «Γκαγκαντίν- Οι γενναίοι της νύχτας»

​Τη μουσικοθεατρική παράσταση «Γκαγκαντίν- Οι γενναίοι της νύχτας» παρουσιάζει ο Διονύσης Σαββόπουλος στην Ακτή Πειραιώς από τις 13 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μια παράσταση, εμπνευσμένη από την ομότιτλη αγγλική ταινία του 1930 που θα συνδυάζει την «κωμωδία, το πάθος, τη μουσική και λίγο...γυμνό», ενώ συμμέτοχους θα έχει τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Γιάννη Ζουγανέλη και Σάκη Μπουλά.

Μαζί τους θα είναι ο άνθρωπος-ορχήστρα Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, η ηθοποιός Βερόνικα Δαβάκη και άλλοι δώδεκα δεξιοτέχνες μουσικοί, τραγουδιστές και ηθοποιοί Γιώτης Κιουρτσόγλου, David Lynch, Καλλίστρατος Δρακόπουλος, Νίκος Καλαντζάκος, Στάθης Άννινος, Άκης Αμπράζης, Γιάννης Πουρνάρας, Φίλιππος Σπυρόπουλος, Steve Tesser, Γιάννης Μίνως, Πάρις Θωμόπουλος.

Οι καλλιτέχνες της νέας μουσικής σκηνής και του θεάτρου, θα πραγματοποιούν αστραπιαίες εμφανίσεις, στην σκηνή της Ακτής Πειραιώς, σαν έκτακτοι επισκέπτες. Τα ονόματά τους δεν θα ανακοινώνονται από πριν, για να διατηρηθεί το στοιχείο της αναμονής και της έκπληξης.

Τα κείμενα της παράστασης συνυπογράφουν οι Δ. Σαββόπουλος, Ε. Λασκαρίδης, Κ. Μπλιάτκας, Γ. Σκαμπαρδώνης και Γ. Ζουγανέλης. Τα σκηνικά είναι του Μά��ιου Σπηλιόπουλου και οι ενορχηστρώσεις των Νίκο Καλαντζάκο, Στάθη Άννινο, Γιώτη Κιουρτσόγλου και David Lynch.

ΑΚΤΗ της οδού Πειραιώς
Πειραιώς 178 και Λαμίας
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο (από 13 Δεκεμβρίου)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top