Μαινόμενος Τσακνής κατά της νέας δημόσιας τηλεόρασης- Απειλεί με μηνύσεις

«Η μόνη Δημόσια τηλεόραση που αναγνωρίζω είναι αυτή που εκπέμπει νόμιμα»

​Με ανακοίνωση του ο Διονύσης Τσακνής εξέφρασε την δυσαρέσκεια του και την επιθυμία να μην προβάλλεται υλικό από τη δουλειά του, στη νέα δημόσια τηλεόραση. Ο λόγος για αφιέρωμα στον ίδιο και τη δουλειά του που προβλήθηκε από τη νέα δημόσια τηλεόραση, για την οποία λέει πως εκπέμπει πειρατικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όχι που έβλεπα (έστω και προς στιγμήν) αυτό το τηλεοπτικό έκτρωμα που εκτός των άλλων έχει τα αρχικά μου, (Δ.Τ.) απλώς, φίλοι με ειδοποίησαν, ότι στο πρόγραμμα που πειρατικά εκπέμπει, συμπεριέλαβαν ένα αφιέρωμα σε μένα και στη δουλειά μου.

Το έγκλημα συνετελέσθη δις. Θέλω να καταστήσω σαφές στους κυρίους και κυρίες που είναι υπεύθυνοι για τη λειτουργία και κατάρτιση του "προγράμματος" της λεγόμενης Δ.Τ. , πως την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, θα στραφώ νομικά εναντίον τους, όπως και εναντίον των πολιτικών τους προϊσταμένων.

Κάνοντας χρήση του ηθικού μου δικαιώματος, απαγορεύω οποιαδήποτε μετάδοση του έργου μου, απ το εν λόγω τηλεοπτικό μόρφωμα και καλώ όλους τους συναδέλφους μου να κάνουν το ίδιο, με ό,τι μέσα κρίνει ο καθείς σκόπιμο. Η μόνη Δημόσια τηλεόραση που αναγνωρίζω είναι αυτή που εκπέμπει νόμιμα (έστω διαδικτυακά) υπό την ευθύνη των απολυμένων της 11ης Ιουνίου.
Διονύσης Τσακνής Συνθέτης – στιχουργός»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top