Μοιράζουν κόλλυβα και κονιάκ σε θεατρική παράσταση!

Δεν είναι κηδεία… αλλά μαύρη κωμωδία!

​Η πρωτότυπη μαύρη κωμωδία «Προσκλητήριο Κηδείας» είναι των Αργύρη Γιαμάλογλου και της Σταυρούλας Δάμπαλη και η παράσταση ανεβαίνει από την ομάδα Νο Mπάτζετ Θίατερ.
Πρόκειται για ένα έργο που βασίζεται στην προσεχή καταστροφή του κόσμου, σύμφωνα με την προφητεία των Μάγιας , το οποίο παρουσιάζεται μ’έναν ιδιαίτερο τρόπο… σαν να γίνεται κηδεία!
Τον κόσμο υποδέχονται γυναίκες μαυροφορούσες, ��ι οποίες μοιράζουν κόλλυβα και κονιάκ, ενώ κηδειόχαρτο δίνει πληροφορίες για την παράσταση!
665115_421013807965939_1439202728_o.jpg

Το έργο:
Σ’ ένα γραφείο τελετών πέντε άτομα, άγνωστα μεταξύ τους, αποφασίζουν, ηθελημένα ή μη, να ελευθερώσουν την ψυχή τους πριν το θάνατο. Μια διακοπή ρεύματος είναι η αφορμή για να μοιραστούν τους φόβους, τις αγωνίες, τις επιθυμίες τους και να γίνουν ένα, ερχόμενοι αντιμέτωποι όχι μόνο με τη συντέλεια αλλά και με τα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Άραγε η συνύπαρξή τους θα αποβεί καταστρεπτική ή λυτρωτική;
Θα καταφέρει το τέλος του κόσμου να τους δώσει ότι στην ουσία τους στέρησε η ζωή; Και τελικά κατά πόσο ένα απρόσμενο ατύχημα μπορεί να αλλάξει το μέλλον τους;
Επιμέλεια Κειμένου: Παναγιώτης Καποδίστριας
Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Καποδίστριας
Μουσική επιμέλεια: Νο Μπάτζετ Θίατερ
Κοστούμια - Σκηνικά: Νο Μπάτζετ Θίατερ
Δημόσιες Σχέσεις: Αντιγόνη Πόμμερ
Ερμηνεύουν: Γιαμάλογλου Αργύρης, Δάμπαλη Σταυρούλα, Λυρατζοπούλου Ευστρατία, Πλαβούκος Δημήτρης, Σολά Μαρία
��
Πληροφορίες
«Ρένα Βλαχοπούλου»
Κουντουριώτου 40, Αιγάλεω
Τηλ.: 2105911390
Παραστάσεις: Βραδ: Δευτ., Τρ. 9.15 μ.μ.
Εισ.: € 10, φοιτ.: € 5.
Διάρκεια: 90'
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top