Ο «Ράφτης Κυριών» του Ζωρζ Φεντώ, «ανεβαίνει» στο FabrikArt Athens

Από την ομάδα “ΣυνArtιση”

Ο «Ράφτης Κυριών» του Ζω��ζ Φεντώ, «ανεβαίνει» στο FabrikArt Athens

Στο θέατρο FabrikArt Athens «ανεβαίνει» από την ομάδα ΣυνArtιση, ο «Ράφτης Κυριών», του Ζωρζ Φεντό.

Η παράσταση, ξεκινά στις 10 Δεκεμβρίου, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:15, στον Κεραμεικό, (Μεγ.Αλεξάνρου και Ευρυμέδοντος).

Υπόθεση:

Ο Ζεράρ Μουλινό, είναι γιατρός και παντρεμένος με την Υβόν. Έχει μια εξωσυζυγική σχέση με την επίσης παντρεμένη, Σουζάν. Νοικιάζει ένα πρώην ραφτάδικο προκειμένου να γίνει η ερωτική τους φωλιά. Για να μην αποκαλυφθεί στον σύζυγο της ερωμένης του, Ανατόλ, η ταυτότητά του, παριστάνει τον ράφτη! Εν τω μεταξύ ο Ανατόλ απατά την σύζυγό του Σουζάν με τη Ροζ, η οποία είναι γυναίκα του Φελίξ, ο οποίος είναι φίλος του Μουλινό. Ανάμεσά τους η πεθερά του γιατρού, κυρία Εγκρεβίλ, και η κόρη της Υβόν να προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει, ένας υπηρέτης να παριστάνει το γιατρό, και η πελάτισσα του ραφτάδικου να επιμένει στον Μουλινό να της πάρει μέτρα για το καινούργιο της εξώστηθο!

Στο "Ράφτη Κυριών" του Φεντώ κυριαρχούν οι ίντριγκες, οι ανατροπές, το χιούμορ και ο ακατάπαυστος ρυθμός. Σατυρίζει τη σεμνοτυφία, την υποκρισία και τα μικροαστικά ήθη της εποχής τα οποία βέβαια δεν απέχουν και πολλή απο την δική μας εποχή!

Παίζουν οι:

Γιώργος Ασπετάκης

Βασίλης Ζώης

Σωτήρης Καρκαλέμης

Μιράντα Κοροβίλα

Ειρήνη Κυριάκου

Νίκη Λίνου

Μαρία Μπάεβα

Θεοδώρα Παπαϊωάννου

Δων Χριστοδούλου

Πληροφορίες παράστασης:

Είσοδος:

Κανονικό, 10 ευρώ

Μειωμένο, 5 ευρώ

(Πληροφορίες) και κρατήσεις: 2109248223 6932391029

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top