Αναστάσης Κουλούρης: «Από παιδί ονειρευόμουνα»

Block Club. Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Αναστάσης Κουλούρης: «Από παιδί ονειρευόμουνα»

Τραγούδια αγαπημένα, από το χώρο της λαϊκής και όχι μόνο μουσικής, συνθέτουν το πρώτο live του νέου ερμηνευτή Αναστάση Κουλούρη, ο οποίος την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στις 21.00, θα ��ας συστηθεί... εκρηκτικά και μελωδικά, στο Block Club, στον Πειραιά Κινούμενος με άνεση ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, ο Αναστάσης Κουλούρης, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου του CD, με τίτλο "Από παιδί ονειρευόμουνα",μας προσκαλεί σε μια ιδιαίτερη βραδιά, σε ένα από τα μεγαλύτερα Club του Πειραιά, έχοντας στις αποσκευές του 13 ολοκαίνουργια τραγούδια.

Ο Αναστάσης Κουλούρης, ερμηνευτής, αλλά και δημιουργός των τραγουδιών, μαζί με την ορχήστρα του, υπόσχεται ένα πλούσιο πρόγραμμα, κινούμενο κυρίως στο λαϊκό χώρο, χωρίς όμως στεγανά, καθώς μπορεί και ερμηνεύει τραγούδια όλων τω ειδών. Άλλωστε, όπως δηλώνει, για αυτόν "η μουσική δεν έχει ταμπέλες".

Μαζί του στο Block Club θα παίξουν οι μουσικοί: Σωτήρης Σαραντάκος (πλήκτρα), Ανδριανός Παπαμάρκου (κιθάρα), Σταύρος Ξύνδας (μπάσο), Τάκης Ήντας (ντραμς) και Αντώνης Δεδούσης (μπουζούκι).

Ο Αναστάσης Κουλούρης γεννήθηκε στο Χαλάνδρι και από ηλικία μόλις έξι χρόνων, άρχισε να ασχολείται με την μουσική. Έχει μουσικές σπουδές πιάνου, κιθάρας, μπουζουκιού, φλογέρας, Θεωρίας της Μουσικής, Κλασσικού και Βυζαντινού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών και στο Ωδείο Κόνταλυ.
Επιπλέον, είναι Πτυχιούχος Κοινωνιολογίας με κατεύθυνση Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει κάνει και σπουδές Ψυχολογίας.

Εργάζεται επαγγελματικά ως τραγουδοποιός από το 2003 σε μικρά σχήματα. Το 2004 κάνει το πρώτο του demo album, στο οποίο περιλαμβάνονταν τα τραγούδια "Σε ζητώ" και "Ο ένας και μοναδικός θεός μου".

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί τον πρώτο του ολοκληρωμένο προσωπικό δίσκο. Το CD, με τίτλο "Από παιδί ονειρευόμουνα" αποτελείται από 13 κομμάτια σε μουσική και στίχους κυρίως του ιδίου καθώς και των Ανδρέα Μέξα και Γιώργου Παπαγιαννόπουλου.

Η πρώτη live εμφάνιση του Αναστάση Κουλούρη θα πραγματοποιηθεί στο Block Club (Ακτή Κουμουνδούρου 18, Μικρολίμανο), την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στις 21.00.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top