Γιώργος Νταλάρας: «Ούτε μια φορά δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ»

Άρα δεν ψήφισε ούτε τη γυναίκα του ο τραγουδιστής;

​Ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξη του δηλώνει με έμφαση ότι διατηρούσε και διατηρεί αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα του Άννα Νταλάρα πολιτεύτηκε με το συγκεκριμένο κόμμα, εκλέχτηκε βουλευτής και διετέλεσε και Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

«Μα, γιατί με ταυτίζετε με το ΠΑΣΟΚ; Ήδη επί Ανδρέα Παπανδρέου είχα πει σε μια συνέντευξη ότι θα ήταν καλό να εισαγάγουμε πολιτικούς από την Άπω Ανατολή, γιατί τουλάχιστον εκείνοι όταν τους πιάσουν στα πράσα, κάνουν χαρακίρι. Ούτε μια φορά δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Κι ας είχε και σημαντικούς ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούσα να συνεννοηθώ. Με τον Αλέκο Παπαδόπουλο π.χ ή τον Λαλιώτη, τον Τρίτση, τον Γεννηματά...» είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης , επαναλαμβάνοντας παλαιότερες δηλώσεις του.

Από την άλλη, ο Γιώργος Νταλάρας δηλώνει πως θα ήταν άδικο να αποδώσει τις επιθέσεις που δέχθηκε στις συναυλίες του, στην πολιτική καριέρα της γυναίκας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top