Οι Coldplay έρχονται σ��ο Μέγαρο Μουσικής στις 29 Νοεμβρίου!

Ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα του πλανήτη με αμέτρητες επιτυχίες

​Κι όμως είναι γεγονός! Οι Coldplay έρχονται στην Αθήνα και μάλιστα, στο Μέγαρο Μουσικής την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου!

Ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα του πλανήτη με αμέτρητες επιτυχίες και τραγούδια με μελαγχολική διάθεση, αλλά και αρκετά στοχαστικά, έρχεται στην Αθήνα σε ταινία!

Η πρώτη ταινία που γυρίστηκε για το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα θα προβληθεί στην Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (στις 21.00) και καταγράφει την παγκόσμια περιοδεία τους για την προώθηση του άλμπουμ «Mylo Xyloto» που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011.

Θέαμα, έντονη συγκίνηση, στιγμιότυπα από τις συναυλίες των Coldplay στο Stade de France του Παρισιού, στο Belle Centre του Μόντρεαλ και από το φεστιβάλ Glastonbury 2011, μέσα από το φακό του Πολ Νταγκντέϊλ. «Το Mylo Xyloto ήταν η πιο ευχάριστη και η πιο συγκλονιστική περιοδεία που κάναμε ποτέ» είχε δηλώσει ο τραγουδιστής και ηγέτης του συγκροτήματος, Κρις Μάρτιν.

Το «Mylo Xyloto», το άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε το 2011 και έχει πουλήσει μόνο στη Βρετανία 1 εκατ. δίσκους , είναι εμπνευσμένο από ένα κόμικ που αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού που μεγάλωσε σε μια χώρα τυραννίας με ηγέτη τον Ταγματάρχη Μάινους. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 15 ευρώ (γενική είσοδος), 10 ευρώ (φοιτητικά).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top