Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Οι δημοσιογράφοι διαστρεβλώνουν τα λόγια μου»

Διαβάστε τι είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του στον ΔΙΕΣΗ

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Οι δημοσιογράφοι διαστρεβλώνουν τα λόγια μου»

​Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Δίεση, μίλησε για τη διαστρέβλωση που υπόκεινται οι δηλώσεις του από τους δημοσιογράφους και διευκρίνισε τις θέσεις του για την Άννα Βίσση, τον Πασχάλη Τερζή και τον Γιάννη Χαρούλη.

«Αν πω εγώ όχι άλλο την Άννα Βίσση να μιμούνται οι νέες τραγουδίστριες, είναι σαν να λέω ότι δεν υπάρχει λόγος να βγαίνουν οι καινούριες τραγουδίστριες και να έχουν σαν πρότυπο τη Βίσση γιατί η Βίσση είναι μία και μοναδική, δεν μπορεί να τη φτάσει κανένας άλλος. Αν αυτό το απομονώσεις και πεις είπε ο Μαχαιρίτσας όχι άλλη Άννα Βίσση, καταλαβαίνεις το τεράστιο μέγεθος της διαφοράς;» είπε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

Ακόμη αναφέρθηκε στο Πασχάλη Τερζή και την κριτική που είχε κάνει στα τραγούδια του λέγοντας: «Δεν είναι αμερόληπτη η κριτική μου για τον Τερζή, είναι μεροληπτική κι όλας υπέρ του, κι επειδή τον αγαπάω πολύ και επειδή είναι τραγουδισταράς είπα ρε μπαγάσα πες 10 καλά τραγούδια όπως έχει πει ο Μητροπάνος ας πούμε, γιατί από τα 500 τραγούδια που έχεις πει θυμάμαι τρία. Γιατί να θυμάμαι 3 και να μη θυμάμαι 13;»

Επίσης σχολίασε πως βρήκε τον μπελά του με τον παραλληλισμό που έκανε για το Χαρούλη: «Μου είπαν σας αρέσει ο Χαρούλης; Μ΄αρέσει. Και τι σας θυμίζει; Μου μοιάζει σαν μία καινούρια περίπτωση του Ξυλούρη με τον Παντελή Θαλασσινό. Τόλμησα να πω αυτό. Άντε βρες τον μπελά σου κι από κει... Τί να κάνω δηλαδή; Να μη μιλάω;»

Τέλος, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αποδοκίμασε τα τουρκικά σίριαλ που έχουν κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση, λέγοντας: «Όταν άκουσα Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, ήταν ιντριγκαδόρικο το κόλπο, λέω κάτσε να δω... Βάζω λοιπόν να δω έτσι λίγο τον Σουλεϊμαν τον μεγαλοπρεπή, κι έβλεπα να πούμε όλο κάτι ερωτικές ιστορίες, όπου ο Σουλεϊμαν ας πούμε είχε κάτι τύπισες στα γόνατα και τους έκοβε τα κεφάλια. Δηλαδή όχι, δεν μπορώ να τα δω, δεν γίνεται». ​

Ο τραγουδοποιός ξεκινά τις εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «Ζυγός» από τις 16 Νοεμβρίου μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Δημήτρη Σταρόβα, τη Δήμητρα Παπίου και τους Όπερα Καοτίκ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top