Συναυλία για τον Δήμο Μούτση

Ένα μεγάλο αφιέρωμα από την Ορχήστρα του Δήμου Μυτιλήνης

Πολιτιστική προσφορά 29 χρόνων συμπληρώνει φέτος η Ορχήστρα του Δήμου Μυτιλήνης με μαέστρο τον Νίκο Τσιριγώτη.

Η συναυλία-αφιέρωμα στον Δήμο Μούτση θα παρουσιαστεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Η ίδια συναυλία είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Αύγουστο και επειδή είχε τεράστια απήχηση θα επαναληφθεί αύριο!

Συνθέσεις όπως οι: «Τούτο το βράδυ», «Πήρες το μεγάλο δρόμο», «Ταξιδεύω για πουθενά», «Αυτά τα χέρια», «Άλλος για Χίο τράβηξε», αλλά κι ένα ποτ πουρί από τραγούδια όπως «Στην Ελευσίνα», «Και γεια χαρά», «Άσπρα κόκκινα» κ.ά., θα παρουσιαστούν από τα 20 μέλη της Ορχήστρας που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι Πάρης Σκορδομπέκης, Μιχάλης Δήσσος, Συμεώνη Καραγιάννη, Κατερίνα Βασιλείου, Αμέρσα Τσιριγώτη, Ειρήνη Στεφανοπούλου, Γρηγόρης Συρόπουλος, Νίκος Βερβενιώτης, Μαριάννα Μυρογιάννη - Κούκου, Μαρία Παναγιωτάρα.

Τους παραπάνω θα συνοδέψουν οι μουσικοί Χρήστος Παναγιωτάρας (μπουζούκι), Στράτος Βουτσής (μπουζούκι), Πέλα Μυρογιάννη (ακορντεόν, πιάνο), Ειρήνη Στεφανοπούλου (πλήκτρα), Αντώνης Κάντζος (ακουστική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα), Νίκος Αλγιαννάκης (κλασσική κιθάρα), Στράτος Μαμουλέλλης (μπαγλαμάς, 12χορδη κιθάρα), Σίμος Ευθυμιάδης (μπάσο), Γιάννης Γανώσης (τύμπανο), Μαρία Αναγνωστέλλη (κρουστά). Την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει η Τζία Συκομιτέλλη.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top