Πρεμιέρα για το "Συμβολαιογράφο", τον εκπληκτικό μονόλογο με την Υρώ Μανέ

Δείτε ποιοι συνεχάρησαν ��ην πρωταγωνίστρια και το σκηνοθέτη Γιώργο Καραμίχο

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Γεωργίου

Λαμπερά άνοιξε την αυλαία της για τρίτη συνεχή χρονιά η παράσταση «Συμβολαιογράφος», ένας πραγματικά εκπληκτικός μονόλογος με την Υρώ Μανέ.

Μάλιστα φέτος αλλάζοντας θεατρικό σπίτι, αφού μετακόμισε κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Εν Αθήναις, έναν νέο θεατρικό χώρο στο Γκάζι, το έργο συνεχίζει να καθηλώνει τους θεατές. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να συγχαρούν την Υρώ για την ερμηνευτική της δεινότητα, συνάδελφοί της, η Μαρία Λεκάκη, η Μαρία Ζορμπά, ο Αντώνης Καρυστινός αλλά και η δημοσιογράφος Λένα Αρώνη.

mane2.jpg

Ζεστό όμως χειροκρότημα εισέπραξε και ο σκηνοθέτης της παράστασης Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος φεύγει αυτές τις ημέρες με υποτροφία στο Λος Άντζελες. Το γνωστό έργο του Νίκου Βασιλειάδη ανέβηκε σε θεατρική διασκευή της Εμμανουέλας Αλεξίου και του Γιώργου Καραμίχου και πρόκειται για μια απολογία και εξομολόγηση μαζί. Μια γυναίκα με πάθος, η Ερασμία, εγκλωβισμένη σε λάθος χώρο και χρόνο, σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδος, σε ένα περίπτερο και στα ήθη της μικρής κοινωνίας, οδηγείται στην απουσία. Αντίδοτο στη φαντασίωσή της, τα κολοκυθάκια. Το κακό όμως δεν αργεί να γίνει, ο πειρασμός εμφανίζεται και εκείνη δεν μπορεί να πάει κόντρα στην επιθυμία.

mane3.jpg


Τα σκηνικά είναι της Χριστίνας Κωστέα, τα κοστούμια της Έλενας Παπανικολάου, η μουσική επι��έλεια του Γιώργου Νανούρη, το τραγούδι της παράστασης του Κώστα Λειβαδά, το οποίο ερμηνεύει η ίδια η Υρώ Μανέ.

mane4.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top