Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» τρύπωσε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.
Ο σεφ έφτιαξε στριφτή πίτα με πράσο, φέτα και πιπεριά φλωρίνης και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
4 κ.σ ελαιόλαδο
2 μικρά πράσα
1 μικρό κρεμμύδι
1 πιπεριά φλωρίνης
400γρ κοφινάκι
3 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Για το φύλλο και το άλειμμα
5-6 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι βούτυρο
Σουσάμι λευκό και πασπάλισμα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ