Κατερίνα Διδασκάλου: Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της «Μυρσίνης»

Ποια είναι η ηλικία της ερωτικής ηθοποιού;

Η Κατερίνα Διδασκάλου υποδύεται τη Μυρσίνη στις «Άγριες Μέλισσες», μία ηρωίδα πολυεπίπεδη, δεσποτική, τρυφερή μάνα, ερωτική αλλά και με πάρα πολλά κοινωνικά κλισέ.

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»

Η ηθοποιός δηλώνει πολύ χαρούμενη που ενσαρκώνει τη συγκεκριμένη πρωταγωνίστρια και παράλληλα νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη που επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά. Θα ήθελε πολύ να πάρει η σειρά «το πράσινο φως» και για δεύτερη σεζόν, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αοποφασίσει η διοίκηση του σταθμού, όπως είπε. 

Πριν όμως από τις «Άγριες Μέλισσες» η Κατερίνα Διδασκάλου συμμετείχε στην αστυνομική σειρά «Έτερος εγώ - Χαμένες Ψυχές» του Σωτήρη Τσαφούλια που σε λίγο καιρό θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star. Στην ερώτηση για τον αν θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν για τις «Άγριες Μέλισσες» είπε: «Πρέπει να ρωτήσετε τους καναλάρχες».

Τα μυστικά ομορφιάς της Κατερίνας Διδασκάλου 

Εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της 58χρονης ηθοποιού; «Πίνω πολύ νερό και κάνω θετικές σκέψεις. Δεν έχω κάνει τίποτα άλλο στο πρόσωπό μου», είπε στη Δήμητρα Καλφούτζου και την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top