Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες»

«Ζούμε μία άνοιξη της τηλεόρασης πάλι…»

Μία από τις μεγάλες και πιο επιτυχημένες επιστροφές στην τηλεόραση είναι σίγουρα αυτή της Κατερίνας Διδασκάλου με τον ρόλο της «Μυρσίνης» στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η καταξιωμένη ηθοποιός βρέθηκε στο «Πρωινό» για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Φαίη Σκορδά. Στο τέλος της κουβέντας του αποκάλυψε το πώς της έγινε η πρόταση για να πάρει μέρος στη σειρά και πώς είπε το μεγάλο «ναι».

Δείτε την αδερφή της «Μυρσίνης» από τις «Άγριες Μέλισσες»

«Ζούμε μία άνοιξη της τηλεόρασης πάλι, μπαίνουμε σε έναν καινούριο κύκλο. Με πήρε ο Λευτέρης Χαρίτος τηλέφωνο μία μέρα, δεν τον ήξερα από πριν, μιλούσαμε τρεις ώρες και μου έφερε τα πρώτα σενάρια και είπα: εδώ είμαστε, ναι», αποκάλυψε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια έκανε ιδιαίτερη μνεία και στη σεναριογράφο της σειράς, τη Μελίνα Τσαμπάνη. «Το βλέπω πάντα. Είναι ένα σίριαλ το οποίο πρέπει να σου πω ότι τα σενάρια τα διαβάζω με την ορμή όχι αυτού που παίζει μέσα, αλλά με του αναγνώστη που το απολαμβάνει. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μελίνα Τσαμπάνη, που έχει κάνει αυτό το υπέροχο σενάριο, που μας δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε αυτό το πολύ έξυπνο σενάριο», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top