Γιάννης Χαρούλης: Τα τραγούδια του και η αδυναμία στην ταλαντούχα κόρη του

Το βιογραφικό του Γιάννη Χαρούλη

Ο Γιάννης Χαρούλης τραγουδάει «Της αγάπης αίματα» στη μνήμη του Θεοδωράκη / βίντεο ΕΡΤ

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος καλλιτέχνης, Γιάννης Χαρούλης. Σήμερα, ο τραγουδιστής και μουσικός που ασχολείται με την έντεχνη, τη ροκ και την κρητική παραδοσιακή μουσική γίνεται 43 χρόνων. 

Δημήτρης Μητροπάνος: Η ιστορία του τραγουδιού «Ρόζα», που ήταν στα αζήτητα

Γνωρίζοντας τον Γιάννη Χαρούλη

  • O Γιάννης Χαρούλης γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1981 στην Κρήτη
  • Είναι 43 ετών και το ζώδιό του είναι Αιγόκερως
  • Η πρώην σύντροφός του είναι η βραβευμένη φωτορεπόρτερ Μάρω Κουρή, με την οποία απέκτησε και μία κόρη, την Τζένη
  • Ο προσωπικός λογαριασμός του στο instagram είναι giannisharoulis
  • Πρωτοήρθε σε επαφή με τη μουσική στα 6 του χρόνια, όταν ο πατέρας του, γλύπτης στο επάγγελμα, του έδειξε πώς να παίζει μαντολίνο. Λίγο αργότερα απέκτησε το πρώτο του λαούτο και ξεκίνησε σπουδές που αφορούσαν την κρητική παραδοσιακή μουσική

  • Έχει ηχογραφήσει πέντε προσωπικούς δίσκους, ένας εκ των οποίον έγινε χρυσός και έναν ζωντανό δίσκο, ο οποίος ανέβηκε στο νούμερο 1 των ελληνικών μουσικών τσαρτ
  • Έχει συνεργαστεί με λαμπρούς καλλιτέχνες, όπως τους: Θανάση Παπακωνσταντίνου, Μίκη Θεοδωράκη, Λουκά Θάνο, Σταύρο Ξαρχάκο, Μάνο Ελευθερίου, Νίκο Μαμαγκάκη, Χρήστο Τσιαμούλη, Χρήστο Θηβαίο, Μάνο Ξυδού, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Μελίνα Κανά, Σωκράτη Μάλαμα, Μίλτο Πασχαλίδη, Νίκο Πορτοκάλογλου, Διονύση Τσακνή, Νατάσσα Μποφίλιου, Χαΐνηδες, Δανάη Παναγιωτοπούλου, Μιχάλη Νικολούδη, Μίνωα Μάτσα, Έρικ Μπάρτον κ.ά.

Τζίμης Πανούσης: 5 χρόνια δίχως το αντισυμβατικό μαύρο χιούμορ του

Η πρώην σύντροφός του και αδυναμία του Γιάννη Χαρούλη στην ταλαντούχα κόρη του

Ο Γιάννης Χαρούλης είναι ένας από τους καλλιτέχνες που δεν επιθυμεί να απασχολεί τα ΜΜΕ και γενικότερα κρατά κρυφή την προσωπική του ζωή.  Γι'αυτόν τον λόγο, οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες, όπως και οι συνεντεύξεις που παραχωρεί.

Παρ' όλα αυτά, η πρώην σύντροφός του και βραβευμένη φωτορεπόρτερ Μάρω Κουρή, με την οποία ο Γιάννης Χαρούλης έχει αποκτήσει και μία κορύλα, την Τζένη, ανάρτησε πριν από λίγο διάστημα μία ζωγραφιά, την οποία φιλοτέχνησε η κόρη τους και η οποία ήταν και η αφίσα μίας πρόσφατη συναυλίας του τραγουδιστή και δήλωσε «περήφανη για την κόρη τους».

Φαίνεται πως η μικρή Τζένη ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της και ο Γιάννης Χαρούλης δεν κρύβει την αδυναμία που έχει για εκείνη.

Μιχάλης Μενιδιάτης: Η λαμπρή καριέρα, η προσωπική ζωή & το πρόβλημα υγείας

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που Μάρω Κουρή αποκάλυψε τη σχέση που διατηρούσε με τον τραγουδιστή, ενώ από την άλλη, ο Γιάννης Χαρούλης παρότι εκφράζει δημόσια την περηφάνια που νιώθει για την κόρη του και εμφανίζεται και μαζί της δημοσίως, δεν έχει αποκαλύψει ποτέ περαιτέρω πράγματα για τα προσωπικά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top