Δημοσκόπηση Alco: Μπροστά η ΝΔ με διαφορά 13,2 % από τον ΣΥΡΙΖΑ  

Ποια είναι τα «αγκάθια» για την κυβέρνηση και πού πλεονεκτεί 

Διψήφιο παραμένει το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Alco για το OPEN, αν και την ίδια ώρα η εγκληματικότητα και τα εργασιακά καταγράφονται στα μεγάλα σημερινά προβλήματα.  

Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα με 13,5 μονάδες για τη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ     

Συγκεκριμένα τα ποσοστά στην  πρόθεση ψήφου είναι: Νέα Δημοκρατία 37,2%, ΣΥΡΙΖΑ 24%, ΚΙΝΑΛ 6,8%, ΚΚΕ 5,2%, Ελληνική Λύση 4%, ΜέΡΑ 25 2,9%, Πλεύση Ελευθερίας 1,1%, άλλο κόμμα 4,8%, αναποφάσιστοι 14%.

ALCO πρόθεση ψήφου

Το ποσοστά στην πρόθεση ψήφου στη δημοσκόπηση της ALCO   


Μεγαλύτερη εξακολουθεί να είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών στον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα, καθώς στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο για πρωθυπουργό», το 41% απάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 23% τον Αλέξη Τσίπρα και το 32% τον «κανέναν».

ALCO εμπιστοσύνη

Τα ποσοστά της εμπιστoσύνης των πολιτών σε Κ. Μητοτάκη - Α. Τσίπρα στη δημοσκόπηση της ALCO   

Σχετικά με το ποια κυβέρνηση θα μπορέσει να φέρει την ανάπτυξη μετά την πανδημία, οι πολίτες απάντησαν σε ποσοστό 38% πως αυτό θα το καταφέρει η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 21% ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα και το 33% «με καμία κυβέρνηση».

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα 12,4 % για ΝΔ στην πρόθεση ψήφου

Το 53% των πολιτών δήλωσε ότι  δεν είναι ικανοποιημένο από τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με το 40% που είναι. Μεγάλη είναι όμως η ικανοποίηση για το πρόγραμμα εμβολιασμού, καθώς το 67% δήλωσε ικανοποιημένο, έναντι του 25% που δεν είναι.

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 16 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία

Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι σε περίπτωση διαζυγίου πρέπει να υπάρχει συνεπιμέλεια των παιδιών εξ΄ ίσου και από τους δύο γονείς;», το 49% απάντησε «ναι», το 30% «όχι» και το 21% «δεν ξέρω δεν απαντώ»

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά το 54% θεωρεί δυσμενείς τις ρυθμίσεις, το 25% ευνοϊκές ενώ το 21% απάντησε «δεν ξέρω δεν απαντώ».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top