Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα 12,4 % για ΝΔ στην πρόθεση ψήφου

Πιο δημοφιλής Υπουργός ο Δένδιας με 68,6% θετικές γνώμες   

πρόθεση ψήφου δημοσκόπηση GPO

Με 12,4% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ  στην πρόθεση ψήφου, στη δημοσκόπηση της GPO, που παρουσίασε το powergame.gr. Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 35,9% ( 36,1% στην μέτρηση Μαρτίου) έναντι ποσοστού 23,5% (22,7%) για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 7%, το ΚΚΕ με 6,4%, η Ελληνική  Λύση με  4%, το ΜεΡΑ 25 με 3,4%. Το 19,8% των ερωτηθέντων απαντά «Άλλο κόμμα», «Λευκό ή άκυρο|, «αποχή»  ενώ το 12% του συνόλου δηλώνει αναποφάσιστο. 

Δημοσκόπηση MRB για το Star: Με 13,1 % προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ 

H OIKONOMIA KAI ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΤΣΙΠΡΑ    

Το μεγάλο ζήτημα πάντως που προκύπτει για την κυβέρνηση  είναι το πώς θα επιτύχει την ανάκαμψη της οικονομίας τους προσεχείς μήνες, μετά την κρίση της πανδημίας, που έθεσε σε δοκιμασία τους περισσότερους τομείς οικονομικής δραστηριότητας.  

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται έναντι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα σε τρεις σχετικές ερωτήσεις: ποιος έχει καλύτερη γνώση για τα θέματα της οικονομίας, ποιος μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα την οικονομική κρίση και ποιος μπορεί να φέρει νέες επενδύσεις στη χώρα.

δημοσκόπηση GPO διαχείριση οικονομικής κρίσης

Τα ποσοστά στη δημοσκόπηση της GPO για το ποιος μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα την οικονομική κρίση   

ΟΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ  

O Δένδιας δημοφιλέστερος Υπουργός στη δημοσκόπηση MRB για το Star

Σχετικά με την αξιολόγηση των Υπουργών, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είναι σταθερά ο  πιο δημοφιλής υπουργός σε μία ακόμη δημοσκόπηση, ενώ ακολουθούν ο  Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με τον Υπουργό Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλο να βρίσκεται στην τρίτη θέση και τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη στην τέταρτη.  

Συνάντηση Μητσοτάκη - Δένδια στο Μέγαρο Μαξίμου  

Έπονται ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης και  ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάκης Χρυσοχοΐδης.

Δημοσκόπηση GPO δημοφιλέστεροι Υπουργοί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top