«Συντροφικά πυρά» κατά Πολάκη για το εμφυλιοπολεμικό ξέσπασμα 

Με ειρωνείες η απάντηση Πολάκη στην κριτική στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ    

Το ένα μετά το άλλο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζουν» τον Παύλο Πολάκη για όσα εμφυλιοπολεμικά είπε την Τρίτη στη Βουλή. Ο ίδιος πάντως ο πρώην υπουργός ανταπάντησε με έντονο ύφος. 

«Σφαγή» στη Βουλή: Ο Πολάκης, τα γουρούνια και ο... Κολοκοτρώνης

Όπως ανέφερε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, εσωκομματικά πυρά δέχεται ο Σφακιανός πολιτικός για τις βαριές κουβέντες που είπε κατά της ΝΔ στη Βουλή την οποία χαρακτήρισε «κόμμα των δοσίλογων και των μαυραγοριτών» χρησιμοποιώντας ακόμη και τους ήρωες του ‘ 21.

Στα χαρακώματα Φουρθιώτης - Πολάκης: «Άει σαπέρα τηλεοπτική κλω-κλω!»

«Δηλώσεις εκτός πραγματικότητας που δεν ωφελούν του διεμήνυσε ο Νίκος Φίλης,  ενώ είχε προηγηθεί το άδειασμα του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου,  ο οποίος μάλιστα αφησε και αιχμές για το κόμμα του καλώντας το ούτε λίγο ούτε πολύ «να σοβαρευτεί καθώς έτσι χάνει το κέντρο και την κεντροαριστερά». 

Πυρά και από τον  Νίκο Μπίστη, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ,  ο οποίος έγραψε: «δεν πρέπει να μοιράζουμε κομματικά βιβλιάρια στους αγωνιστές του ‘21». 

Μητσοτάκης: Τσίπρας - Πολάκης - Βαξεβάνης το ίδιο πράγμα   

Ο Παύλος Πολάκης τους απαντησε μέσω facebook:  

«ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ; Με τέτοιες δηλώσεις από μεριάς σας ούτε εγώ κονταίνω, αλλά προπαντός ούτε εσείς ψηλώνετε. Ασχοληθείτε με τον Μητσοτάκη και τη συμμορία που ληστεύει τον τόπο και τον λαό. Οι ευαισθησίες σας αφορούν ελάχιστα οικοδομικά τετράγωνα». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top