Κέιτ Μίντλετον - Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το νέο μήνυμα στα social media!

Τι έγραψαν απο κοινού στον λογαρισμό τους στο X

Η Κέιτ Μίντλετον είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα παγκοσμίως το τελευταίο διάστημα κι αυτό διότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δίνει μία σοβαρή μάχη για την υγεία της, καθώς νοσεί από καρκίνο. 

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Πρώτη εμφάνιση με τον γιο του, μετά τον καρκίνο της Κέιτ

Το βίντεο που δημοσίευσε και επέλεξε με αυτό να ενημερώσει τους υποστηρικτές της αλλά και όλον τον κόσμο, μετά τα αμέτρητα σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει από τα τέλη Γενάρη για την υγεία της, έγινε γρήγορα viral. Αυτό το διάστημα η Κέιτ Μίντλετον υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες με στόχο να ιαθεί και να επιστρέψει νικήτρια κοντά στην οικογένεια και τα παιδιά της. 

Επέστρεψαν στο X Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ 

Το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Απριλίου η Κέιτ και ο Ουίλιαμ επέστρεψαν στα social media και απηύθυναν μήνυμα μέσω του X (πρώην Twitter). Ο λόγος; Η δολοφονική επίθεση σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ που κόστισε τη ζωή σε 6 ανθρώπους. 

«Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι από τα φρικτά γεγονότα στο Σίδνεϊ, που έγιναν νωρίτερα σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επλήγησαν, συμπεριλαμβανομένων των συγγενών των θυμάτων και τους ήρωες που έσπευσαν στο σημείο που ρίσκαραν τις δικές τους ζωές για να σώσουν άλλους», έγραψαν. 

Βασίλισσα Σοφία: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Όπως φαίνεται, μπορεί η βασιλική οικογένεια να περνά στιγμές δύσκολες με τον καρκίνο της Κέιτ αλλά και του Καρόλου, ωστόσο η επαφή με τον κόσμο δεν έχει χαθεί ακόμη και μέσα από τις πλατφόρμες των social media. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top