Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Πρώτη εμφάνιση με τον γιο του, μετά τον καρκίνο της Κέιτ

Πατέρας και γιος παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα Τζορτζ, μετά την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο / Βίντεο Σκάι

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τη διάγνωση του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον έκαναν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα Τζορτζ.

Πώς ευχαρίστησε η Κέιτ Μίντλετον όσους τη στηρίζουν

Πατέρας και γιος, ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, απαθανατίστηκαν να παρακολουθούν ποδοσφαιρικό αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, την Άστον Βίλα απέναντι στη Λιλ OSC, κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του UEFA Europa Conference League.

Κέιτ και Ουίλιαμ «δραπέτευσαν» με τα παιδιά τους στο εξοχικό τους

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, φορώντας κασκόλ της ομάδας του, φαινόταν πραγματικά χαρούμενος, κυρίως την ώρα που η Άστον Βίλα σκόραρε.

 

 

Στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον τα παιδιά της

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις είναι σε διακοπές λόγω του Πάσχα και παιρνούν πολύ ποιοτικό χρόνο με τους γονείς τους, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ. 

Στις 22 Μαρτίου, ημέρα που σταμάτησαν το σχολείο για διακοπές, η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε μέσω ενός σπαρακτικού βίντεο ότι πάσχει από καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε θεραπεία.

Στο βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου, αναφέρθηκε απευθείας στον αντίκτυπο των ειδήσεων για την υγεία της στην οικογένειά της: «Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ μαζί με τα παιδιά τους σε παλαιότερη εμφάνιση

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ μαζί με τα παιδιά τους σε παλαιότερη εμφάνιση /  AP File Photo (Yui Mok)

Συνέχισε λέγοντας ότι χρειάζεται χρόνο σαν οικογένεια για να διαχειριστούν τη νέα αυτή συνθήκε στην οικογένειά τους: 

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, χρειάστηκε χρόνος. Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορζ, τη Σάρλοτ και τον Λόύις με έναν τρόπο που να είναι κατάλληλο για αυτούς και για να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι καλά. Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα, εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου», είχε πει η πριγκίπισσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top