Πώς ευχαρίστησε η Κέιτ Μίντλετον όσους τη στηρίζουν

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συγκίνησε τους θαυμαστές και φίλους της

Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος η Κέιτ Μίντλετον / SKAI 

Ευχαριστήριες κάρτες από τη βασιλική οικογένεια εστάλησαν σε εκείνους που στήριξαν την Κέιτ Μίντλετον από τη στιγμή που αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο και κάνει θεραπείες για να θεραπευθεί.

Μίντλετον: Οι θεωρίες συνωμοσίας για το βίντεο - Τι λένε Getty και BBC

Από την ώρα που γνωστοποιήθηκε πως η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βιώνει μία δύσκολη κατάσταση λόγω της υγείας της, βασιλικοί υποστηρικτές δε σταμάτησαν μέσω μηνυμάτων να εύχονται περαστικά, αλλά και να στέλνουν την αμέριστη αγάπη τους.

Η κίνηση της Κέιτ Μίντλετον που «ξεσήκωσε» κύματα αγάπης / AP 

Η έκπληξη ήρθε όταν ως «ευχαριστώ» για αυτή τους την κίνηση, το παλάτι του Κένσιγκτον τους απάντησε στέλνοντάς τους μία κάρτα. Εκείνοι ενθουσιάστηκαν από την πράξη αυτή και γέμισαν τα social media με μηνύματα για την αγαπημένη τους Πριγκίπισσα. Σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από αυτή την κίνηση βρίσκεται η ίδια η Κέιτ Μίντλετον. 

Κέιτ Μίντλετον: Η έκπληξη στον γιο της, Λούις, για τα γενέθλιά του!

Κέιτ Μίντλετον: Η ευχαριστήρια κάρτα στους υποστηρικτές της 

Στο Χ ένα προφίλ ανάρτησε πριν από  λίγες μέρες: «Τον Ιανουάριο, όταν πληροφορηθήκαμε ότι η όμορφη πριγκίπισσα της Ουαλίας μας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, της έστειλα μια κάρτα με τις ειλικρινείς ευχές μας για ίαση και φυσικά άφθονη αγάπη.

Σήμερα έλαβα αυτή την όμορφη αναγνώριση και μπορώ να πω ειλικρινά ότι θα την κρατήσω ως θησαυρό σε όλη μου τη ζωή».

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο

Στον φάκελο έγραφε το εξής μήνυμα: «Σας ευχαριστoύμε για τις ευχές σας προς την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Η ευγενική σας χειρονομία χαίρει μεγάλης εκτίμησης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top