Κέιτ Μίντλετον: Η έκπληξη στον γιο της, Λούις, για τα γενέθλιά του!

Θα διατηρήσει την παράδοση η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Κείτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ ζήτησαν από τον Χάρι και τη Μέγκαν να φέρουν τα παιδιά τους στη Βρετανία / SKAI

Όπως οι περισσότεροι γονείς, έτσι και η Κέιτ Μίντλετον απολαμβάνει να γιορτάζει τα γενέθλια των παιδιών της, του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις.

Αυτός ο μήνας είναι πολύ σημαντικός, καθώς ο μικρότερος της οικογένειας, ο Λούις θα γίνει έξι ετών στις 23 Απριλίου. Το 2019, η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον παραδέχθηκε ότι φτιάχνει τις τούρτες γενεθλίων των παιδιών της η ίδια, κάτι που έχει γίνει πλέον παράδοση. Με αυτόν τον τρόπο, τα γενέθλια των παιδιών της γίνονται πιο ξεχωριστά!

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι πάσχει από καρκίνο

Η βασιλική ανταποκρίτρια του περιοδικού «Hello!» Danielle Stacey λέει: «Η νούμερο ένα προτεραιότητα της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν πάντα τα παιδιά της από τότε που έγινε μητέρα».

Η Danielle συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε δει την πριγκίπισσα να δημοσιεύει μερικά απίστευτα πορτρέτα των παιδιών της όλα αυτά τα χρόνια και να φτιάχνει τις τούρτες γενεθλίων τους, οπότε είναι πιθανό να αισθάνεται ότι είναι σημαντικό να διατηρήσει αυτές τις παραδόσεις για την αίσθηση της κανονικότητας». 

Τα γενέθλια του Λούις είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά και τα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ είναι στις 2 Μαΐου. Τα γενέθλια του πρίγκιπα Τζόρτζ είναι στις 22 Ιουλίου!

Κέιτ Μίντλετον: Η έκπληξη που ετοιμάζει για τον πρίγκιπα Λούις 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και τα δεδομένα από τα προηγούμενα γενέθλια των παιδιών της η Κέιτ μάλλον θα περάσει την παραμονή των γενεθλίων του μικρότερου γιου της στην κουζίνα φτιάχνοντάς του μια υπέροχη τούρτα γενεθλίων που θα θυμάται πάντα.

Αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

«Μου αρέσει να φτιάχνω την τούρτα. Έχει γίνει κάτι σαν παράδοση να ξενυχτάμε μέχρι τα μεσάνυχτα με γελοίες ποσότητες μείγματος για τούρτα και ζαχαρόπαστα. Αλλά το λατρεύω», δήλωσε στο παρελθόν. 

Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας γνωστοποίησε μέσω ενός συγκινητικού βίντεο στις 22 Μαρτίου ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία».

Κέιτ και Ουίλιαμ «δραπέτευσαν» με τα παιδιά τους στο εξοχικό τους

Χαρακτήρισε τη διάγνωσή της με την ασθένεια «τεράστιο σοκ» για την ίδια και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και ότι τους πήρε αρκετό χρόνο για να το επεξεργαστούν και να εξηγήσουν τα πάντα στα τρία τους παιδιά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top