Κύπρος: Ανατροπή με τον θάνατο του 40χρονου – Ήταν δυστύχημα;

Τι ερευνά η αστυνομία

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες θανάτου του 40χρονου Έλληνα, ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος σε ακάλυπτο πολυκατοικίας μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο στη Λευκωσία της Κύπρου

Η αστυνομία της Λευκωσίας από την αρχή αντιμετώπισε την υπόθεση αυτή ως εκ προμελέτης ανθρωποκτονία, όμως δεν αποκλείεται να ανατραπεί το ενδεχόμενο αυτό. 

Κύπρος: Αυτός είναι ο 40χρονος που έριξαν από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Ως βασικός ύποπτος για τον θάνατο του 40χρονου έχει συλληφθεί ο Ιρανός συγκάτοικός του, με τον οποίο είχε έναν καβγά πριν βρεθεί στο κενό. Όμως στα χέρια των ανακριτικών αρχών υπάρχουν στοιχεία και ευρήματα που ίσως αποδείξουν ότι δεν είχε έμπλοκή στον θάνατό του και πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα. 

H αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 40χρονος τελικά να έπεσε μόνος του από τον τρίτο όροφο στην προσπάθειά του να μπει στο διαμέρισμά του

H αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο 40χρονος τελικά να έπεσε μόνος του από τον τρίτο όροφο στην προσπάθειά του να μπει στο διαμέρισμά του

Κύπρος: Βρέθηκε στο κενό στην προσπάθειά του να μπει στο διαμέρισμά του;

Σύμφωνα με πληροφορίες του philnews.com, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, διερευνούν το ενδεχόμενο ο θάνατος του 40χρονου να οφείλεται σε ατύχημα από πτώση, στην προσπάθειά του να μπει στο διαμερίσμά του από το παράθυρο. 

Θρίλερ με τη δολοφονία 40χρονου Έλληνα–Τον έριξαν από τον τρίτο όροφο

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι προσπάθησε να μπει στο διαμέρισμα από το παράθυρο, μέσω της σκάλας της πολυκατοικίας και άλλου παραθύρου. 

Ο 40χρονος στην προσπάθειά του να αρπαχτεί από το περβάζι του παραθύρου το οποίο ήταν ψηλότερα από το σημείο που βρισκόταν, μπορεί να έχασε την ισορροπία του και να βρέθηκε στο κενό, καθώς ένα μέρος από το περβάζι έχει αποκολληθεί. 

Κύπρος: Άργησε να του ανοίξει ο συγκάτοικός του

Το σενάριο αυτό ενισχύει και η κατάθεση της συντρόφου της 40χρονης, η οποία τον έστειλε να πάει να της φέρει κάποια προσωπικά της αντικείμενα που τα είχε ξεχάσει όταν βγήκαν από το διαμέρισμα για να πάνε βόλτα. 

Υπάρχουν στοιχεία που ίσως αποδείξουν ότι ο θάνατος του 40χρονου οφείλεται σε τραγικό δυστύχημα

Υπάρχουν στοιχεία που ίσως αποδείξουν ότι ο θάνατος του 40χρονου οφείλεται σε τραγικό δυστύχημα

Η γυναίκα, η οποία δεν είχε οπτική επαφή είπε στους αστυνομικούς ότι άκουσε τον σύντροφό της να φωνάζει στον συγκάτοικό του « Πόση ώρα για να ανοίξεις», γιατί εκείνος κοιμόταν και δεν άκουγε που χτυπούσε την πόρτα. 

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο 38χρονος Ιρανός να μην του άνοιξε και να προσπάθησε ο 40χρονος να μπει από το παράθυρο. 

Κύπρος: Συντετριμμένοι οι συγγενείς του 40χρονου

Συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατο του 40χρονου είναι οι συγγενείς του στην Ελλάδα. 

Όπως είπαν, έμενε σε ένα διαμέρισμα με τρία ακόμα άτομα μέχρι να καταφέρει να ορθοποδήσει οικονομικά και να νοικιάσει το δικό του. Είπαν επίσης πως ο 40χρονος είχε μικροκαβγάδες με τον συγκάτοικό του για ασήμαντες αιτίες. 

Το θύμα μαζί με τους δύο αδελφούς του είχαν μετακομίσει στην Κύπρο από το 2012. Τότε ο 40χρονο είχε χωρίσει με την πρώην σύζυγό του, με την οποία είχαν τέσσερα ανήλικα παιδιά. 

Κύπρος: Αρνείται τα πάντα ο συγκάτοικος

Πάντως ο Ιρανός συγκάτοικος του 40χρονου αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή και υποστηρίζει πως την ώρα εκείνη κοιμόταν. Θα παραμείνει ωστόσο προφυλακισμένος για οχτώ ημέρες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top