Θρίλερ με τη δολοφονία 40χρονου Έλληνα–Τον έριξαν από τον τρίτο όροφο

Συνελήφθη ο συγκάτοικός του στη Λευκωσία

Μια άγρια δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Λευκωσία με θύμα έναν 40χρονο Έλληνα. 

Πήλιο: Κοντά στον δράστη της δολοφονίας της Γερμανίδας τουρίστριας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυπριακής αστυνομίας, γύρω στις 18:50 χθες το απόγευμα, ο 40χρονος, ο οποίος συγκατοικούσε με άλλο άτομο, ανέβηκε στο διαμέρισμά του, στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία, ώστε να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα της συντρόφου του, που τα είχε ξεχάσει κατά την έξοδό τους. 

Πάτρα: Συνελήφθη ο ανιψιός της 55χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Ο 40χρονος δεν είχε κλειδιά και χτύπησε την πόρτα για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του. Κάποια στιγμή, περίοικοι άκουσαν φωνές και βρήκαν τον άνδρα στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας αιμόφυρτο, έχοντας πέσει από τον τρίτο όροφο, όπου βρισκόταν το διαμέρισμά του. 

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Το σενάριο που εξετάζεται είναι ότι τον έσπρωξε ο 38χρονος συγκάτοικός του. Μέχρι στιγμής, πάντως, είναι άγνωστο τι ακριβώς συνέβη μεταξύ των δύο και η αστυνομία αναζητεί τα αίτια του διαπληκτισμού τους.

Κρήτη: Τον σκότωσε και τον τεμάχισε ο συγκάτοικός του – Βρέθηκε μπαλτάς

Η αστυνομία μετά από έρευνα προχώρησε στη σύλληψη του 38χρονου συγκάτοικου του θύματος. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις έρευνες. 

Λευκωσία: Αρνείται τις κατηγορίες ο 38χρονος 

Ο άνδρας ο οποίος κατάγεται από το Ιράν, αρνείται την εμπλοκή του στη πτώση του 40χρονου Έλληνα από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμεναν.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία στη σορό του θύματος για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Λευκωσία: Είχαν τσακωθεί για την τηλεόραση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύντροφος του 40χρονου κατέθεσε στην αστυνομία ότι οι δύο άνδρες είχαν μαλώσει το προηγούμενο βράδυ για ασήμαντο λόγο σε σχέση με την τηλεόραση. 

Όπως είπε, όταν ο 40χρονος πήγε στο διαμέρισμα, ακούστηκαν φωνές και στη συνέχεια βρέθηκε νεκρός στον ακάλυπτο χώρο κάτω από την πολυκατοικία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top