Κύπρος: Αυτός είναι ο 40χρονος που έριξαν από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

«Ακούστηκαν φωνές και μετά ένας γδούπος», είπε η σύντροφός του

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τις συνθήκες θανάτου 40χρονου Έλληνα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Λευκωσία

Θρίλερ με τη δολοφονία 40χρονου Έλληνα–Τον έριξαν από τον τρίτο όροφο

Οι κυπριακές αρχές αντιμετώπισαν εξ αρχής τον θάνατο του 40χρονου ως εκ προμελέτης δολοφονία και μάλιστα έχει συλλάβει ως βασικό ύποπτο τον 38χρονο συγκάτοικό του. 

Η αστυνομία εκτιμά πως κάποιος έσπρωξε τον 40χρονο κι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Η αστυνομία εκτιμά πως κάποιος έσπρωξε τον 40χρονο κι έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Όπως έγινε γνωστό, το απόγευμα της Κυριακής ο 40χρονος επέστρεψε στο διαμέρισμά του για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα που είχε ξεχάσει εκεί η σύντροφός του πριν βγουν έξω για βόλτα. 

Επειδή δεν είχε κλειδιά, χτύπησε και του άνοιξε ο συγκάτοικός του. 

Ένοικοι της πολυκατοικίας κατέθεσαν ότι άκουσαν φωνές και στη συνέχεια έναν ήχο από το ισόγειο. Στη συνέχεια ο 40χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο με τραύματα που ταιριάζουν με πτώση από μεγάλο ύψος. 

Λευκωσία: Τι κατέθεσε η σύντροφος του 40χρονου

Ο 38χρονος συγκάτοικος, με καταγωγή από το Ιράν, αρνείται ότι έσπρωξε τον 40χρονο από τον τρίτο όροφο, όπου έμεναν. 

Ο 40χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, όπου έμενε

Ο 40χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, όπου έμενε

Ωστόσο η σύντροφος του θύματος κατέθεσε ότι το προηγούμενο βράδυ οι δυο τους είχαν τσακωθεί για ασήμαντο λόγο σε σχέση με μια τηλεόραση. 

Υποστήριξε πως η ίδια είπε στον 40χρονο να πάει να της φέρει τα πράγματά της και ότι όση ώρα τον περίμενε να επιστρέψει, άκουσε φωνές και στη συνέχεια έναν γδούπο. 

Η αστυνομία εκτιμά πως ο 38χρονος έσπρωξε από τον τρίτο όροφο τον συγκάτοικό του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος. 

Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησής του, ώστε να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top