ΗΠΑ: 12χρονη δολοφόνησε τον μικρό αδελφό της - Η στιγμή της σύλληψής της

«Δεν ξέρω τι συνέβη», ούρλιαζε όταν τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Ένα 12χρονο κορίτσι στην πόλη Τάλσα της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ δολοφόνησε τον εννιάχρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι τους. 

Το δίκτυο Law and Crime Network έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τη στιγμή της σύλληψης της 12χρονης, που προκαλούν σοκ. 

Το άτυχο αγοράκι, δολοφονήθηκε στις αρχές του χρόνου, συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου, όμως το βίντεο από τη σύλληψη του κοριτσιού βγήκε τώρα στη δημοσιότητα. 

Σκότωσε τους γονείς και τα αδελφιά του επειδή νόμιζε ότι είναι κανίβαλοι

Το κορίτσι, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό λόγω της ανηλικότητάς του, είπε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι επιτέθηκε με μαχαίρι στον αδελφό της, την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του. 

Στην συνέχεια ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού και πέταξε το μαχαίρι από το παράθυρο. Υπέδειξε, μάλιστα, στους αστυνομικούς το σημείο που το πέταξε, την ώρα που μέσα στο σπίτι ο μικρός της αδελφός ψυχορραγούσε. 

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση βιασμού και δολοφονίας 16χρονης, 48 χρόνια μετά

Στο βίντεο φαίνεται η 12χρονη σε κατάσταση υστερίας να κλαίει και να ζητά συνεχώς συγγνώμη, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει την πράξη της. 

Ακούγεται να ρωτά απεγνωσμένα τους αστυνομικούς, που της περνούσαν χειροπέδες στα χέρια, αν θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη φυλακή. 

«Συγγνώμη, συγγνώμη! Δεν ήθελα να συμβούν έτσι τα πράγματα! Θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στη φυλακή. Δεν ξέρω τι διάολο συνέβη», έλεγε συνεχώς το κορίτσι. 

Βραζιλία: Δολοφόνησαν γνωστή influencer – Γάζωσαν το αμάξι της

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η μητέρα των παιδιών ονομάζεται Έιπριλ Λίντα. Στο βίντεο φαίνεται να απευθύνεται εκνευρισμένη στην έφηβη κόρη της και να τη ρωτά πώς έκανε κάτι τέτοιο στον αδελφό της. 

«Έχει μαχαιριές στο στήθος. Θα μπορούσες να τον σκοτώσεις! Να παρακαλάς τον Θεό να ζήσει», ακούγεται να λέει η μητέρα στην κόρη της, χωρίς να γνωρίζει ακόμα ότι ο γιος της χαροπαλεύει. 

Η 12χρονη ακούγεται να κλαίει και να φωνάζει ότι λυπάται, ενώ κάποια στιγμή λέει «ήταν κάτι δαιμονικό».

Zodiac: Το FBI ταυτοποίησε τον serial killer που παραμένει ασύλληπτος;

Η ίδια είχε κάποιες πληγές στα χέρια της από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε , ενώ κάποια στιγμή, ενώ την είχαν συλλάβει, ακούγεται να λέει στους αστυνομικούς: «είναι απαραίτητο να φοράω χειροπέδες; Είμαι καλό παιδί».

«Κατέστρεψα τη ζωή μου, εγώ φταίω για όλα. Θέλω να ξυπνήσω από αυτόν τον εφιάλτη», φώναζε το κορίτσι που βρισκόταν σε κατάσταση πανικού. 

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία έχει υποστεί σε μεγάλο βαθμό επεξεργασία και δε ρίχνει φως στα κίνητρα της έφηβης

Μιλώντας στους αστυνομικούς μετά τον θάνατο του αγοριού, η μητέρα των παιδιών είπε ότι η συμπεριφορά της κόρης της δεν ήταν καθόλου προβληματική, σημειώνοντας ωστόσο ότι το τελευταίο διάστημα το κορίτσι είχε ξαναρχίσει να λαμβάνει μια φαρμακευτική αγωγή, μετά από διακοπή ενός χρόνου. Η ίδια πρόσθεσε ότι η κόρη της δεν της είχε δώσει ποτέ λόγους για να ανησυχεί ότι ήταν επικίνδυνη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top