Σκότωσε τους γονείς και τα αδελφιά του επειδή νόμιζε ότι είναι κανίβαλοι

Οικογενειακή τραγωδία στο Τέξας

Σκότωσε Γονείς Και Αδέλφια Επειδή Νόμιζε Ότι Είναι Κανίβαλοι

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 18χρονος στο Τέξας, ο οποίος σκότωσε τους γονείς και τα αδέλφια του, επειδή νόμιζε ότι ήταν κανίβαλοι και θα τον έτρωγαν.

Το φρικτό έγκλημα σημειώθηκε την προηγούμενη Τρίτη στη μικρή πόλη Nash. Η αστυνομία έλαβε επείγουσα κλήση για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς με πολλά θύματα και τον δράστη να απειλεί να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και έπεισαν τον 18χρονο Olalde να παραδοθεί. Στη συνέχεια βρήκαν τα πτώματα των γονιών του, Reuben και Aida, της μεγαλύτερης αδελφής Lisbet και του μικρότερου αδελφού του Oliver μέσα στο μπάνιο του σπιτιού.

Σκότωσε τους γονείς και τα αδέλφια του επειδή νόμιζε ότι ήταν κανίβαλοι

Ο 18χρονος Olalde οδηγήθηκε στη φυλακή για τη δολοφονία των γονιών και των αδελφών του / Φωτογραφία AP (Centro de Detención)

Τα θύματα είχαν πυροβοληθεί σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Στη συνέχεια τα έπνιξε στο μπάνιο, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Στο πάτωμα βρέθηκαν πολλές χρησιμοποιημένες θήκες φυσιγγίων και αίμα σε πολλά σημεία του σπιτιού.

Ο πρώτος που ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα ήταν ένας συνάδελφος της αδελφής του δράστη. Το κορίτσι είχε αργήσει να πάει στη δουλειά, δεν απαντούσε στις κλήσεις του και επειδή ανησύχησε πήγε στο σπίτι της οικογένειας να δει τι συμβαίνει. Όταν μπήκε μέσα είδε παντού πτώματα και τον 18χρονο να κρατά ένα όπλο.

«Σκότωσε την οικογένειά του επειδή ήταν κανίβαλοι και επρόκειτο να τον φάνε», είπε στους αστυνομικούς ο μάρτυρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top