Βραζιλία: Δολοφόνησαν γνωστή influencer – Γάζωσαν το αμάξι της

Έπεσε νεκρή μπροστά στα μάτια του δίχρονου γιου της

Μια γνωστή influencer από τη Βραζιλία και μητέρα τριών παιδιών δολοφονήθηκε την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της μαζί με την οικογένειά της. 

Η επίθεση σημειώθηκε την Κυριακή στο Ρίο ντε Τζανέιρο και η αστυνομία εκτιμά ότι επρόκειτο για απόπειρα ληστείας. 

 

 

Η Luanne Murta Jardim dos Santos Martins επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί με τον σύζυγό της και τον δίχρονο γιο τους. Ξαφνικά οι δράστες προσέγγισαν το αυτοκίνητο και το γάζωσαν με πυροβόλα όπλα. 

Γνωστή influencer του Tik Tok σκότωσε τον σύντροφο της μητέρα της

Μία από της σφαίρες βρήκε τη Luanne στην καρδιά και πέθανε ακαριαία μπροστά στα μάτια τους συζύγου και του παιδιού της. 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες πυροβόλησαν αρχικά το πίσω μέρος του οχήματος και στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη με τα πυρά να είναι ακατάπαυστα. 

ΗΠΑ: Μυστήριο με τον θάνατο πασίγνωστου μοντέλου - Πήδηξε στο κενό;

«Δεν είμαι πολύ καλός σε αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στέλνουν πολλά, πολλά μηνύματα. Είμαι καλά, όπως και ο Μιγκελζίνιο (ο γιος τους). Ο Μιγκελζίνιο τραυματίστηκε στο πρόσωπο από κάποια θραύσματα, αλλά είναι εντάξει», έγραψε ο σύζυγός της στα social media.

 

 

Ο πατέρας της influencer,  Atanael Jardim dos Santos είπε ότι η κόρη του ήταν ο στόχος της εγκληματικής ενέργειας και πως δεν ήταν ληστεία αυτό που συνέβη.

Στυγερή δολοφονία μοντέλου: Βρέθηκε το κεφάλι 28χρονης σε κατσαρόλα

Όπως ισχυρίστηκε, οι δράστες ακολούθησαν την κόρη του πριν ανοίξουν πυρ. 

 

 

«Αυτό δεν ήταν απλώς μια ληστεία. Ήταν ανθρωποκτονία. Κανείς δεν πυροβολεί ένα αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα», σημείωσε.

Η Luanne είχε περισσότερους από 350.000 ακόλουθους στο Instagram, και ήταν γνωστή για θέματα που έχουν να κάνουν με το fitness. 

 

 

Στη σελίδα της η 30χρονη μοιραζόταν συμβουλές για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης, καθώς και απώλειας βάρους, αφού η ίδια είχε χάσει πάνω από 42 κιλά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top