Στυγερή δολοφονία μοντέλου: Βρέθηκε το κεφάλι 28χρονης σε κατσαρόλα

Οι αρχές του Χονγκ Κονγκ είχαν αντοπίσει σε ψυγείο τα πόδια της

Συνεχίζεται το θρίλερ της δολοφονίας της γνωστής influencer Abby Choi στο Χονγκ Κονγκ, η οποία βρέθηκε διαμελισμένη μέσα σε ψυγείο. 

 

 

Πριν από λίγες μέρες αστυνομικοί είχαν βρει μέσα σε ψυγείο, στο σπίτι του πρώην πεθερού της, τα πόδια της 28χρονης, ενώ χθες βρέθηκε μέσα σε μια κατσαρόλα το κεφάλι της. 

Φρικτή δολοφονία πασίγνωστου μοντέλου - Τη βρήκαν διαμελισμένη σε ψυγείο

Όπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου, οι δράστες είχαν βράσει το κεφάλι της influencer και είχε απομείνει μόνο το κρανίο της. Χθες απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε τέσσερα άτομα για την 28χρονη, μεταξύ των οποίων ο πρώην σύζυγός της, ο πρώην πεθερός της και ο πρώην κουνιάδος της. 

 

 

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο TVB, ο πρώην σύζυγος του μοντέλου Alex Kwong και ο αδελφός του κατηγορήθηκαν για φόνο. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων μερών του σώματός της σε υπόνομους γύρω από το σπίτι, όπου βρέθηκαν κάποια από τα μέλη της. 

Στο σπίτι του πρώην πεθερού της Choi βρέθηκαν επίσης ένας κόφτης κι ένα ηλεκτρικό πριόνι. Στο κρανίο της υπάρχει μια μεγάλη τρύπα, η οποία προκλήθηκε από σκληρό αντικείμενο. 

 

 

«Όταν βρήκαμε τις δύο κατσαρόλες με τη σούπα στον τόπο του εγκλήματος, η μία από τις κατσαρόλες ήταν σχεδόν γεμάτη και καλυμμένη με παχύ λίπος, μερικά πράσινα ραπανάκια, καρότα και κρέας που πιστεύεται ότι ήταν ανθρώπινη σάρκα», δήλωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής Alan Chung.

Η αστυνομία εκτιμά πως οι δράστες σκότωσαν το γνωστό μοντέλο γιατί σκόπευε να πουλήσει το ακίνητο, στο οποίο έμενε η οικογένεια του πρώην συζύγου της, το οποίο ήταν δικό της. 

 

 

Σύμφωνα με τις αρχές, ο αδερφός του πρώην άντρα της προσφέρθηκε να την πάει στο σχολείο να πάρει την κόρη της, αλλά αντ’ αυτού την έριξε με τη βία στο όχημά του και τη μετέφερε στο διαμέρισμα όπου την τεμάχισε. 

«Οι ύποπτοι κάλυψαν τους τοίχους του διαμερίσματος με πανί και φόρεσαν μάσκες και αδιάβροχα για να μη λερωθούν με αίμα διαμελίζοντας το πτώμα», δήλωσε ο επιθεωρητής Chung.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top