Γνωστή influencer του Tik Tok σκότωσε τον σύντροφο της μητέρα της

Το ηχογραφημένο μήνυμα που «έκαψε» μάνα και κόρη

Γνωστή influencer των social media με φανατικούς ακολούθους στο Instagram και στο Tik Tok κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον εραστή της μητέρας της, ο οποίος απειλούσε να δημοσιοποιήσει την παράνομη σχέση που είχε μαζί της, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα sex tape που είχαν βιντεοσκοπήσει.

Στυγερή δολοφονία μοντέλου: Βρέθηκε το κεφάλι 28χρονης σε κατσαρόλα

Η 23χρονη Μαχέκ Μπουκάρι, γνωστή ως Maybvlogs, κατηγορείται μαζί με τη 46χρονη μητέρα της, Ασρίν Μπουκάρι ότι οργάνωσαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία του 21χρονου Σακίμπ Χουσεΐν, προκαλώντας τροχαίο στο Λαϊσεστερσάιρ τα μεσάνυχτά της 11ης Φεβρουαρίου του 2022.

 

@get._baited #maybvlogs #murder #murdermistery #ansreenbukhari #natashaakhtar #leicester #birmingham #uk #crash #exposed #truestory #maybvlogs #justice #prison ♬ drowning - -

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 21χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνομήλικος φίλος του Χασίμ Ιτζαζουντίν, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του. 

Άγρια δολοφονία influencer με 11 μαχαιριές μέσα στο τζιπ της

 

 

Ο Χουσεΐν πριν αφήσει την τελευταία του πνοή πρόλαβε να πει στην αστυνομία ότι αυτοκίνητο που οδηγούσαν άγνωστοι, οι οποίοι φορούσαν μπαλακλάβα, πλεύρισε το αυτοκίνητό τους το οποίο έβγαλε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να κοπεί κυριολεκτικά στη μέση. 

Βραζιλία: Άγρια δολοφονία 23χρονης influencer μέσα στο σπίτι της

 

 

Η οικογένεια του θύματος αποκάλυψε στις αρχές την παράνομη σχέση του γιου της με την παντρεμένη μητέρα της influencer. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η 23χρονη γνώριζε για τη σχέση αυτή και την ανεχόταν, παρόλο που δεν την αποδεχόταν. 

 

@sanz01088 Love and miss you more than words can describe my beautiful baby 🥺💔 @Saqib Hussain #SaqibHussain #Brother #Murdered #Justiceforsaqibandhashim #A46crash #Gbnf #RIP #LoveYou #Missyou #Fyp #Pain #Grief #leicester #banbury #alwaysinourhearts ♬ original sound - elyanna

 

Στο δικαστήριο ακούστηκε ηχογραφημένο μήνυμα με τον Χουσεΐν να φωνάζει έντρομος: «προσπαθούν να με σκοτώσουν, προσπαθούν να με σκοτώσουν. Με βγάζουν από τον δρόμο, σας παρακαλώ, σας ικετεύω».

 

@maybvlogs like I turn into a little cry baby, chileeee 😒 #fyp #BIGASYOOX #missyou #funny #relatable #maybvlogs #fashion #mum #relationship #love #desitiktok ♬ original sound - Dj Mo

 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μητέρα και κόρη οργάνωσαν τη δολοφονία του 21χρονου, όταν εκείνος δε σεβάστηκε την απόφαση της 46χρονης να χωρίσουν. Μάλιστα το θύμα φέρεται να απείλησε τη γυναίκα ότι θα δημοσιοποιήσει την παράνομη σχέση τους, δίνοντας στη δημοσιότητα μια εκ των πολλών sex tape που είχαν γυρίσει. 

 

@maybvlogs so blessed to have her in my life, my mother, best friend and sister all in one 🤍 #fyp #foryou #relatable #maybvlogs #relationship #mum #viral #crazy ♬ original sound - Racheltonga

 

Η 46χρονη μπροστά στον φόβο να μάθουν για τη σχέση αυτή ο σύζυγος και ο γιος της αποφάσισε με τη βοήθεια της κόρης της να αναθέσει σε πληρωμένους δολοφόνους τη δολοφονία του άτυχου νεαρού. 

Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top