Άγρια δολοφονία influencer με 11 μαχαιριές μέσα στο τζιπ της

Συνελήφθησαν ο 45χρονος οδηγός της και μία από τις καλύτερες της φίλες

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε 28χρονη influencer στη Βραζιλία / Φωτογραφίες από Instagram

Μια νεαρή influencer από τη Βραζιλία και ιδιοκτήτρια νυχτερινών κέντρων βρέθηκε νεκρή με 11 μαχαιριές, με τις Aρχές να έχουν ήδη συλλάβει για την υπόθεση δύο υπόπτους - τον 45χρονο οδηγό της και μία από τις καλύτερες της φίλες.

Βραζιλία: Έρευνα για γενοκτονία ιθαγενών – Νεκρά 100 παιδιά κάτω των 5 ετών

H 28χρονη Thais Rocha Secundino εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της. Το άψυχο σώμα της νεαρής Influencer, η οποία δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά και στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, έφερε 11 μαχαιριές.

 

 

Το άψυχο σώμα της νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε μέσα στο τζιπ της στο Σάο Πάολο. Σύμφωνα με τις Αρχές, είχε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, την κοιλιά και την πλάτη.

Βραζιλία: Συνελήφθησαν ο 45χρονος οδηγός της και μία από τις καλύτερες της φίλες

Η αστυνομία υποπτεύεται ότι η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε για ζητήματα που αφορούσαν τα νυχτερινά κέντρα που διατηρούσε και ήδη έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για τη δολοφονία της ο 45χρονος οδηγός της, και μία από τις καλύτερες της φίλες, η οποία, μάλιστα, φέρεται να εργαζόταν σε επιχείρησή της. 

«Φίλος του θύματος είπε ότι η Thais είχε πάει να συναντήσει τη φίλη της για να πάρει εξηγήσεις από αυτήν, αλλά μετά δεν επέστρεψε σπίτι», είπε αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση και, συμπλήρωσε ότι μπορεί οι δύο ύποπτοι να αρνούνται το έγκλημα, ωστόσο, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι συμμετείχαν στη δολοφονία.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το αυτοκίνητο του θύματος μαζί με τα τηλέφωνα των υπόπτων,ενώ οι αρχές εξετάζουν και πλάνα από γυρίσματα που έγιναν στην περιοχή τη στιγμή της δολοφονίας. 

Η 28χρονη ήταν αρκετά δραστήρια στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram. Στην τελευταία της ανάρτηση, που ανέβασε πριν από δύο εβδομάδες, η επιχειρηματίας έγραψε: «Το φως που με καθοδηγεί είναι πολύ πιο δυνατό από τα μάτια που με περιβάλλουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top