Αγόρι από την Αυστραλία πιστεύει πως είναι η μετενσάρκωση της Νταϊάνα

Αποκαλεί τον Ουίλιαμ και τον Χάρι γιους του

Αγοράκι Νομίζει Ότι Είναι Μετενσάρκωση Της Νταϊάνα

Ο Μπίλι Κάμπελ,  γιος του Αυστραλού τηλεοπτικού παρουσιαστή Ντέιβιντ Κάμπελ, πιστεύει ότι είναι η μετενσάρκωση της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το νεαρό αγόρι γεννήθηκε 18 χρόνια μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας το 1997 και ισχυρίζεται ότι έχει αναμνήσεις από τη ζωή της.

Ο Μπίλι δε διδάχθηκε τίποτα για τους βασιλικούς προτού κάνει τα σχόλιά του για την πριγκίπισσα.

 

 

Κάποια στιγμή ο Μπίλι είπε στην οικογένειά του ότι είχε έναν αδερφό με το όνομα Τζον (ο αδερφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα πέθανε πριν γεννηθεί) και μια άλλη φορά αναφέρθηκε στα δύο «αγόρια» του - δηλαδή τον Γουίλιαμ και τον Χάρι.

Ο μπαμπάς του Μπίλι θυμάται: 

«Όταν τον ρωτούσαν τι αγόρια, ο τότε τρίχρονος γιος μας θα έλεγε "τους γιους" του. Εντάξει... περίεργο, αλλά ό,τι πεις, φίλε».

Ο Ντέιβιντ έγραψε για τα περιστατικά με τότε τετράχρονο παιδί του σε μια στήλη για το περιοδικό Stellar το 2019, και όπως ανέφερε ήταν το πιο «περίεργο» πράγμα που είχε γράψει ποτέ.

 

 

Στο άρθρο ξεκινά δηλώνοντας ότι ο Billy άρχισε να μιλάει για τη διάσημη γυναίκα σε ηλικία δύο ετών, με το μικρό παιδί να δείχνει μια εικόνα της σε μια κάρτα και να αναφωνεί: «Κοίτα, είμαι εγώ όταν ήμουν πριγκίπισσα».

Σε άλλη περίπτωση, ο νεαρός κατάφερε επίσης να περιγράψει με ακρίβεια πώς έμοιαζε το Balmoral Castle, η αγαπημένη κατοικία της αείμνηστης Νταϊάνα - χωρίς να το έχει δει ποτέ ο ίδιος.

«Σε έναν Σκωτσέζο φίλο μας ισχυρίστηκε ότι όταν ήταν πριγκίπισσα Νταϊάνα, πήγαινε σε ένα κάστρο σε αυτή τη γεμάτη θαυμάτων χώρα. Περιέγραψε πως το κάστρο είχε "μονόκερους" και το έλεγαν Balmoral», είπε ο μπαμπάς.

«Ο μονόκερος είναι το εθνικό ζώο της Σκωτίας και υπάρχουν μονόκεροι στους τοίχους, πώς το ξέρει αυτό;»

 

 

Πριν από μερικά χρόνια, ο Μπίλι συγκλόνισε την οικογένειά του για άλλη μια φορά όταν συζήτησε τον θάνατο της Νταϊάνα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Κάρολο μεταξύ 1981 και 1996, σκοτώθηκε τραγικά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997.

«Η Λίζα του έδειξε άλλη μια φωτογραφία της Νταϊάνα», προσθέτει ο Ντέιβιντ. «Ο Μπίλι είπε: "Εγώ είμαι ως πριγκίπισσα. Τότε μια μέρα ήρθαν οι σειρήνες και δεν ήμουν πια πριγκίπισσα"».

Καθώς ο Ντέιβιντ ολοκλήρωσε τη στήλη του, αναρωτήθηκε: «Ο Μπίλι θα μεγαλώσει και δε θα το θυμάται ποτέ αυτό; Θα μπορούσε πραγματικά να είναι η μετενσαρκωμένη ουσία της Πριγκίπισσας του Λαού;»

Από το 2019, φαίνεται ότι το αγόρι δεν έχει πει τίποτα άλλο για τη μετενσάρκωση.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα νεαρό αγόρι μοιράζεται αναμνήσεις από μια προηγούμενη ζωή κάποιου.

Ο Ράιαν Χάμοντ από την Οκλαχόμα των Η.Π.Α. δήλωσε ότι έχει έντονες αναμνήσεις από την ύπαρξη ενός αξιότιμου αστέρα του κινηματογράφου του Χόλιγουντ σε προηγούμενη ζωή του.

Το νεαρό αγόρι έκανε τον ισχυρισμό για πρώτη φορά το 2015, όταν ήταν 11 ετών, δηλώνοντας ότι ήταν η μετενσάρκωση ενός άνδρα που είχε πεθάνει 40 χρόνια πριν γεννηθεί.

Σύμφωνα με τη Sun, αναπολούσε μια προηγούμενη ζωή όπου ζούσε στο Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1940 και μάλιστα εξήγησε λεπτομερώς πώς είχε πεθάνει, ισχυριζόμενος ότι θυμόταν την καρδιά του να «εκρήγνυται» και μετά να πηγαίνει προς το φως.

Οι ισχυρισμοί του συγκλόνισαν τους γονείς του και σύντομα έγιναν γνωστοί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

Το νεαρό αγόρι πίστευε ότι κάποτε ήταν ο Marty Martyn, πρώην κινηματογραφικός κομπάρσος, αλλά και ισχυρός πράκτορας του Χόλιγουντ.

Ο διάσημος σταρ έζησε κάποτε μια ζωή πολυτέλειας στη Νέα Υόρκη με μια σειρά από διάσημους φίλους και παντρεύτηκε τέσσερις φορές πριν από τον θάνατό του το 1964 από εγκεφαλική αιμορραγία.

Σήμερα, αρκετές θρησκείες της Ινδίας πιστεύουν στην επιστροφή του ανθρώπου σε διαφορετική μορφή ή σώμα μετά τον βιολογικό θάνατο, όπως ο Βουδισμός, ο Ινδουϊσμός, ο Τζαϊνισμός και ο Σιχισμός. Ενώ και αρκετές ιστορικές μορφές του αρχαίου Ελληνισμού, όπως ο Πυθαγόρας, ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας πίστευαν στη μετενσάρκωση. Οι περισσότερες άλλες θρησκείες πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top