Υπο-παραλλαγή Κράκεν: Εξαπλώνεται ραγδαία σε ολόκληρο τον κόσμο! 

Δείτε το video με time lapse για την απίστευτη μεταδοτικότητα της ΧΒΒ 1.5

Ανησυχία σε ολόκληρο τον πλανήτη προκαλούν οι εξελίξεις στην Κίνα με την έξαρση της υπο- παραλλαγής «Κράκεν» του κορωνοιού.

Νοσοκομεία: Γεμίζουν από ασθενείς με γρίπη, ιώσεις και κορωνοϊό! 

Η Έλγκα Νταϊφά περιέγραψε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star τι δείχνει το εντυπωσιακό video time lapse, δηλαδή βίντεο σε γρήγορη κίνηση,  που αποτυπώνει πώς εξαπλώνεται στον κόσμο η υπο-παραλλαγή «Κράκεν» ή ΧΒΒ.1.5, η οποία είναι και η πιο μεταδοτική ως τώρα. 

Κορωνοϊός: Χάος στην Κίνα - Άγνωστος ο αριθμός νεκρών και νοσούντων

Ο πλανήτης έχει τεθεί ήδη σε κόκκινο συναγερμό καθώς η «Κράκεν» έχει εντοπιστεί ήδη  σε 29 χώρες.   
Συγκεκριμένα στο video με την τεχνολογία του time laps βλέπουμε την εντυπωσιακή αλλά και ανησυχητική εικόνα για το πώς εξαπλώνεται ραγδαία η υπο- παραλλαγή σε Ανατολή και Δύση. 

Προειδοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για «Κράκεν»: Το πιο μεταδοτικό στέλεχος κορωνοϊού από την αρχή της πανδημίας 
 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποιεί ότι είναι το «πιο μεταδοτικό» στέλεχος που έχει παρατηρηθεί από την αρχή της πανδημίας και φαίνεται πως ξεκίνησε από την Αμερική. 

Η εξάπλωση της υπο- παραλλαγής Κράκεν στον πλανήτη

Η εξάπλωση της υπο- παραλλαγής Κράκεν στον πλανήτη 

Την ίδια στιγμή πάντως η  Κίνα συνεχίζει να παίζει κρυφτό με την αλήθεια και με την αγωνία όλων μας. Το κινεζικό Κέντρο Ελέγχου ανακοίνωσε μόλις 5 θανάτους από κορωνοϊό  το τελευταίο 24ωρo, παρότι την ίδια ώρα τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. 

Κορωνοϊός: Χάος στην Κίνα - Καίνε τους νεκρούς στον δρόμο

Όσοι Κινέζοι δεν νοσηλεύονται είναι με… μια βαλίτσα στο χέρι,  για τις διακοπές του νέου χρόνου. Υπολογίζεται πως περισσότεροι από 2 δισεκατομμύρια Κινέζοι θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top