Μαντλίν: Για πέντε σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά κατηγορείται ο Μπρίκνερ

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον βασικό ύποπτο Κρίστιαν Μπρίκνερ

Υπόθεση Μαντλίν: Νέο Ένταλμα Σύλληψης Του Βασικού Υπόπτου

Νέο ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν και αφορά πέντε διαφορετικές υποθέσεις για σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά.

Υπόθεση Μαντλίν: «Είμαστε βέβαιοι ότι ο Μπρύκνερ είναι ο δολοφόνος»

Δικαστήριο του Μπράουνσβαϊγκ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου Κρίστιαν Μπρίκνερ, που θεωρείται ύποπτος και για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν. Το ένταλμα αφορά πέντε υποθέσεις που σχετίζονται με σεξουαλικές επιθέσεις κατά ανηλίκων, όπως μεταδίδουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

ύποπτος για εξαφάνιση Μαντλιν

Ο 45χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ / Φωτογραφία αρχείου (Carabinieri via AP)

Οι πέντε νέες υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Μπρίκνερ αφορούν σεξουαλικές επιθέσεις κατά ανηλίκων που σημειώθηκαν μεταξύ του 2000 και του 2017 στην Πορτογαλία, σύμφωνα με την εφημερίδα Braunschweiger Zeitung.

Μεταξύ αυτών των πέντε υποθέσεων δεν περιλαμβάνεται η εξαφάνιση της βρετανίδας Μαντλίν Μακάν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007 στην Πορτογαλία, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

εξαφάνιση Μαντλίν

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν δεν έχουν βρει ακόμα απαντήσεις για την εξαφάνισή της / Φωτογραφία αρχείου AP (Sang Tan)

Η έκδοση εντάλματος σύλληψης αποσκοπεί στο να διασφαλιστεί πως ο 45χρονος Γερμανός δε θα αποφυλακιστεί μετά την έκτιση της ποινής του. 

Σημειώνεται ότι ο Μπρίκνερ έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και διακίνηση ναρκωτικών και από το 2019 εκτίει ποινή 7ετούς φυλάκισης για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στην ίδια περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν.

Ο 45χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ έχει αρνηθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν και την αρπαγή της από δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πράια ντα Λουζ, ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Αλγκάρβε, στην Πορτογαλία, όπου η οικογένεια του τότε 3χρονου κοριτσιού έκανε διακοπές.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top